![]() |
Leyla!!
Leyla
köhne kervanlar geçiyor gözlerimden yine Ne susabilirim ne sorabilirim Sen söyle hicretim nereye Leyla Dönmemek için geriye gemileri yakmaktir sevda demistin Ben korsan kalyonlarinda irgat Dönüsü olmayan yollara girdim Sana gelecek gemileri yanlis savaslarda yitirdim Sen söyle ne olur, ben sende başladim da sensiz mi bittim Leyla Umut umut umut ve birazcik umut Azigim olmali terkimde ne olur ellerimi tut Madem-ki sevgilisin Gül isen sen bülbül neylesin Nasil sigdirsin aklina sevdani ilmine adini.. Yusuf sensen Züleyha neylesin Leyla Aç zümrüd ü anka kanatlarini Ben kozada böcek Sen daima kelebek Vur! Vur gözlerime madem senden gayrisini da gördüler Lakin sensizligimi vurma yüzüme.. Leyla Madem ki sevgilisin Bilinmek istedin Bilinmelisin.. alinti |
Leyla!!
İLKBAHAR'IM
Sen bir adınında ilkbahar olduğunu biliyormusun? Geldiğinde renklendi dünyam,öyle yer yeşil gök mavi cinsinden değil,hani sevdanın rengini arıyorlar ya,onu bulmuştum ben,rengarenksin ilkbaharım. Duyguların en güzelinden bir demet getirdi gelişin,o demetin kosusu sardı tüm düşüncelerimi,öylesine büyüdüki getirdiğin o demet şimdi çiçeklerle dolu tüm dünyam. Benzemiyorsun hiçbir bahara,tüm mevsimlere yayılıyor,tüm mevsimler sen oluyorsun,artık tek mevsim var hayatımda, Sen ilkbaharım. Renklerin,hayatımı renklendiren o renklerin... İlk önce alev kırmızısıyla tanıştım sende,alev alev yanan bir yüreğin rengi. Hiç kaybetmediğim devamlı çoğalttığım ümidin rengiydi yeşil,hiç sararmadı hayatımdaki sen yaprakları.Nasıl sararabilirdi ki,onlara o rengi veren sen varken. Suyun veya gökyüzünün mavisi değildi sendeki mavi,sonsuzluğun rengiydi.Yıllarca sürecek olan sen düşüncesinin. Bazıları sevmez siyahı ama senin siyahın çok farklı.Karanlık geceler bırakıyor beni seninle başbaşa,siyahlar ortasında bir sen kalıyorsun düşüncelerimde,birde hayaller. Hayaller değilmi bizleri peşlerinden sürükleyen,hayatı yaşanabilir kılan? Pembeni taddım hayallerle,biz olabilme düşüncesi en güzel hayalim. Beyaza gelince en çokta beyazına vuruldum,Öyle olmasa tüm renkler görünürmüydü üzerinde. Biliyormusun (....) renklerin sonsuz tonu vardır,ben en çok bilinen tonlarının (senin tonların) birkaçını anlattım sana. Sevgi azı anlatılır çoğu yaşanır cinsten birşeymiş,ondan olsa gerek. Şimdi hayatımda hergün renk renk sen çiçekleri açıyor,renklerinle renklenen dünyama birde mis gibi sen kokuları yayılıyor. Bilmeni ve unutmamanı istiyorum, Birisinin ilkbaharı,bitmeyecek coşku mevsimi ve çok daha fazlası olduğunu. Tek kelimelik sevdamsın, İLKBAHAR'IM |