![]() |
Sizde Bir Şiir Yazarmısınız Kainatın Efendisine...!!!
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
EFENDİM..Heceler Edebinden SusaR!!Yüreğimde Uğuldayan Çığlıklar Kaplar Geceyi.. Özlemin..Benliğime Süzülür Damla Damla.. Sensizliğin Girdabında Bırakma.. Terk Etme Beni.. Umutlarım..Gömülür..Gecenin En Karanlık Noktasına... Gözlerimden Akar Sevdam..Oluk Oluk Avuçlarıma.. Yokluğunda..Siyahi Matemleri Barındırır Gece YAR!! Hasretin Süzülür..Süzülür de Çöker Yüreğime.. Dudağımdan HÜZÜN Damlar..EFENDİM..Heceler Edebinden SusaR!! Vuslatıma Çırpınışta Yüreğim..Günlerin Vefasızlığında.. Sensizliğin Sızısı Kaplar İçimi..Yüreğim Yanar.. Yıldızlar Dokunur Gözlerime..Gecenin En Karanlığında.. Dinlemez..Derdimi Gece..Duymaz Sesimi Yıldızlar... GEL EFENDİM... Karanlığın Kahrı.. Güllerin Ahı.. Ayrılığın Adı.. Çökmeden Üzerime... Ne Olur EFENDİM..Yetim Bırakma Mecnun'unu Bu Zalim Elde... |
Sizde Bir Şiir Yazarmısınız Kainatın Efendisine...!!!
CanLaR CaNı...
Sevdalılar dolu bu yol Aşk muhabbet kolu bu yol Girdim nakşi dergahına Nur Muhammed yolu bu yol Canlar Canı nurdan Ahmed Sensin alemlere rahmet Habibimsin ya Muhammed Medet eyle bize medet Hepsi birer gül misali Arı ile bal misali Coşkun akan sel misali Nakşibendi dervişleri Canlar Canı nurdan Ahmed Sensin alemlere rahmet Habibimsin ya Muhammed Medet eyle bize medet Zamanı bir fırsat bilir Ömrünü hak yola verir Boş şeylerden yüz çevirir Nakşibendi dervişleri Canlar Canı nurdan Ahmed Sensin alemlere rahmet Habibimsin ya Muhammed Medet eyle bize medet Seherlerde zikrederler Hakka doğru yol giderler Masivayı terkederler Nakşibendi dervişleri Canlar Canı nurdan Ahmed Sensin alemlere rahmet Habibimsin ya Muhammed Medet eyle bize medet Bu dünyanın çilesine Aldanmaz hiç hilesine Uçar gider Mevlasına Nakşibendi dervişleri Canlar Canı nurdan Ahmed Sensin alemlere rahmet Habibimsin ya Muhammed Medet eyle bize medet http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg |