![]() |
İngilizcenin Bittiği An..XD
DERS 1)
'Bir Turkce kelime 17 Ingiliz kelimesine bedeldir.' Örnek:- Afyonkarahisarlilastiramadiklarimizdanmisiniz ? =>Ingilizce tercumesi: -Are you one of those people whom we unsuccessfully tried to make resemble the citizens of Afyonkarahisar? DERS 2) Yeni baslayanlar için tercume cumlesi : Örnek:-Üç cadi üç Swatch saate bakiyorlar. Hangi cadi hangi saate bakiyor? =>Ingilizce tercumesi: -Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch? DERS 3) Simdi ileri derece tercume cumlesi : Örnek:-Üç travesti cadi üç Swatch saatin butonuna bakiyorlar. Hangi cadi hangi Swatch saatin butonuna bakiyor? =>Ingilizce tercumesi: (bunu kendinize sesli okuyun lutfen!) -Three switched witches watch three Swatch watch's switches.Which switched witch watch which Swatch watch's switch? >>>>Ingilizce'nin bittigi andir bu :))))))) ------------------------ alıntıdır |
Cevap : İngilizcenin Bittiği An..XD
''TÜRKÇE'' gibisi varmı yahu:img-clapping: ellerine sağlık arkadaşım..
|
:) güzel paylaşım
emeğine sağlık.. |
Çok güldüm teşekürler black_rose.
|
Tek kelimeyle harika bir paylaşım. Ellerinize sağlık.
|
Çok komik olmuş teşekkürler Black Rose
|
harika yorumlarınızz içinn hepinize sonsuz teşekkür ederim..beğenmenize çok sevindim:)
|
haha öLdmm waLLa sonuncuyu okurkenn :D:D
tşkLer cnmmm |
~~ :)) Sonuncuyu gerçekten sesli okudum allahtan yanımda kimse yok :) Bunları düşünenin aklına, fikrine sağlık mükemmel olmuş :)) ~~
|
bu bana dün gece gelen bi maildi valla geçmişini bilmiorum..ama gece gece çok gülmüştüm..XD sonuncuyu okumaya çalıştım..kelimeler birbirine girdi..XD..
ilginiz için teşekkür edermm..pesimist ve rahatsız.;) |