![]() |
Forumsinsi Bayanları Askerde:)))
Komutan Gülgüzeli zeynoo-komutanım bir durum emredebilir miyim? - tabii KıZıM ne demek buyur, sen emret suriye yi alalım. mate- komtanım, dizimden rahatsızlık geçirdim de, çök kalk yapmasam olur mu? gülgüzeli-- tabii kızım sen şöyle kenara geç, komando dansına başla. mate- ama komtanım... gülgüzeli- bi daha da böyle sendikal isteklerle gelme yanıma. mate- emredersiniz komutanım. bessraakomutanım bir sıkıntım var arzedebilir miyim gülgüzeli-söyle bakalım bessraabizim tuvaletler çok pis komutanım gülgüzeli- öyle mi? tamam o zaman, asteğmenim bu arkadaş alaydaki tüm tuvaletleri temizlesin bugün... bessraa<<-??? pesimistt- komutanım bu 10 günlük yatak istirahatini nerede geciricem..? gülgüzeli-paris güzeldir bu mevsimde..! gülgüzeli- sorusu olan var mı arkadaşlar? soru soru? mate- komtanım akşam yemeği saat kaçta oluyo? gülgüzeli- türk askeri acıkmaz ! başka? suskun- komtanım 10 dakka mola yetmiyo. 15 yapsak? gülgüzeli- türk askeri yorulmaz! artık molalar 5 dakka. başka? angelesdream- komtanım benim eşofmanım yok! gülgüzeli- benim de yok. sana soruyomuyum? başka? berna- komtanım ekmekler sabaha bayatlıyo. gülgüzeli- zamanında yemezseniz bayatlar tabi. başkaaaaaa? m_r_b- komtanım öğlen maruldan tırtıl çıktı. gülgüzeli-:arkadaşım savaşta ummadığını yiyceksin barışta eline ne geçerse... yeteer. başka soru yok. sstirahat et! sool ! gülgüzeli--muzikten anlayan var mi (askeriye gazinosunda calistiralacagini sanan sevinen askerler atlar ) mate-:komutanim super anlarim siyah-komutanim asıl ben anlarim bukett-hayir ben anlarim -iyi siz 3 unuz kosun piyano tasinacak el atin :57::57::57: gülgüzeli-:Napıyosun Asker? mate-şey evrak yazıorum komutanım gülgüzeli- bakıyım bi mate-ehm şey.. gülgüzeli-'Aşkım Ahmetim! sensiz geçen her gün..' bu mu lan evrak mate-şey.. mate--,komutanım revire çıkmak istiyorum gülgüzeli-neyin var mate-üzerimde bi kırgınlık var sanki.. iyi hissetmiyorum kendimi. gülgüzeli-akşama kamarama gel, iyi ederim seni ben mate- oh temizliği de yaptık bi işimiz yok rahatız gülgüzeli-:asker dinlenmez ,sen,mate (akabinde askerler askeri araçla dağın başına götürülür gülgüzeli-kazın burayı (ertesi gün) gülgüzeli-şimdi doldurun Askerlerin içlerinden neler dedikleri meçhul gülgüzeli-Nerdesin sen! ? mate :şey çimlere uzanmıştımda,dalmışım :42:42 gülgüzeli-:sen merak etme ben seni şimdi bi uztcamm!!!.. mate-:sm_cry: :57::57::57: |
Cevap : Forumsinsi Bayanları Askerde:)))
çok güldüm valla :D yazık eline düşen askere:D
teşekkürler gülgüzeli emğine sağlık |
zeynoo-komutanım bir durum emredebilir miyim? - tabii KıZıM ne demek buyur, sen emret suriye yi alalım. :) Buna çok güldüm. Ellerinize sağlık. |
bbk,[KAPLAN] >>Teşekkürler vakit ayırdığınız için.
Arkadaşlarımın şaka anlayışına güvenerek yaptım böyle bişeyi:)) |
~~ vahh toprakım vahhh hepte ona işkence yapmışsın gülgüzeli xD Valla eline düşen yandı senin komtanımm :)) ~~
|
çok güldüm valla ellerine sağlık gülgüzeli devamını bekleriz:24:25
|
Alıntı:
eee kasap sevdiği eti ne yaparmışş:))) o benim bitanem, bitanem! Teşekkürler rahatsız vakit ayırdığın için sagol. zeynoo gelecek canım gelecek hiç merak etme:sm_wink: elimde güzel şeyler var ve kurban aramaktayım:24:25 |
suskun- komtanım 10 dakka mola yetmiyo. 15 yapsak?
gülgüzeli- türk askeri yorulmaz! artık molalar 5 dakka. başka? buna bayıLdm yaa :D:D hepsi çok qüzeLdi.. tşkLer qüLqüzeLi..eLine düşmemek qerek :P |
Hepsi süper ya..Devamını merakla bekliyoruz gülgüzeliii...Teşekkürler.
|
pesimistt>>Teşekkürler canım:)))
bukettt>>Teşekkürler evet devamı var daha:)) senide şakaladım umarım kızmazsın canım:)) arkadaşlar bunları yani yaptığım şakaları anlayışla karşılayacağınızı düşünerek yapıyorum şakadan anlayanlara:)) hepinize teşekkürler. |
yaa çok güzeldi emegine saglık gülgüzeli.....ama matecigime çok yüklenmişin ...:)ben general olarak emrediyorum mate benim emirerim olacak:)
şaka bi yana çok hoştu gerçekten |
Alıntı:
Beğenmene sevindim tatia27 teşekkürler vakit ayırdığın için. bu arada,emredersiniz:)) ya mate benim bitanem laf aramızda :)) ben onu çok seviyorum oyüzden ona çok takılıyorum:) |