![]() |
Beşi Dünya , Beşi Ahiret İcindir.
Muhammed bin Hışam şöyle anlatiyor: Ma´rufi Kerhi bana: -´´Sana on cümle öğreteceğim,beşi dünya , beşi ahiret icindir. Bunlar ile kim dua ederse Allah c.c. ona icabet eder´´ dedi. Ben yazayimmi dediğimde ´´Hayir ben nasil Bekr bin Hanisin tekrar tekrar okumasiyla ezberledimse sanada tekrar tekrar okuyarak ezberletirim ´´ dedi. DUA şudur http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Hasbiyallahü lidiinii Hasbiyallahü lidünyaye Hasbiyallahül keriimü lima ehemmenii Hasbiyallahül haliimülgaviyyü limen beğa aleyye Hasbiyallahüş şediidü limen kade´nii bisüü´in Hasbiyallahür rahiimü indelmevt Hasbiyallahür ra´üüfü indel mes´eleti filkabri Hasbiyallahül keriimü indelhisab Hasbiyallahül latiifü indel mizan Hasbiyallahül kadiirü indessirat Hasbiyallahu laa ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziim Manasi. Dinim icin Allah c.c. bana kafii Dünyam icin Allah c.c. bana kafi Bütün mühim işlerim icin Allah c.c. bana kafi Bana haksizlik etmek isteyenlere hilm ve kuvvet sahibi olan Allah c.c. bana kafii Bana kötülük düşünenler icin Allah c.c. bana kafi Ölüm aninda, merhamet sahibi olan Allah c.c. bana kafii Kabir sualinde esirgeyici olan Allah c.c. bana kafii Hesab vaktinde kerem sahibi olan Allah c.c. bana kafii Mizan başinda lutuf sahibi olan Allah c.c. bana kafii Sirat üstünde,kaadir olan Allah c.c. bana kafii. Allah c.c. bana yeter. O´ndan baska ilah yok. O´na dayandim. O arşı aziimin rabbidir. (((Amin Allahumme Amin))) Ihya cild 1 , sahife 917 |