![]() |
Ocak Ayının En Başarılı Üyeleri: " Gülgüzeli ve Hayko26 " / 2008
Yaptıkları kaliteli paylaşımlarıyla ailemize ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan değerli arkadaşlarımızdan " Gülgüzeli ve Hayko26 " , ocak ayının en başarılı üyeleri seçilmiştir. Sevgili Gülgüzeli sitemizin naçizane ancak anlamlı ödülünü ikinci kez üst üste almayı yine fazlasıyla haketmiştir. Göstermiş olduğu istikrar dolu emekleri için kendisine içten teşekkürlerimi sunarım. Fanatik Eskişehirspor taraftarı , yaşı küçük ancak gönlü büyük arkadaşımız olan Hayko26'ya da fedakar emeklerinden dolayı teşekkür eder, ailemizin kalıcı üyelerinden biri olmasını temenni ederim. ...Arkadaşlarımızı tebrik etmeyi ihmal etmeyelim lütfen... |
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyeleri: " Gülgüzeli ve Hayko26 " / 2008
Sevgili Gülgüzeli sitemizin naçizane ancak anlamlı ödülünü ikinci kez üst üste almayı yine fazlasıyla haketmiştir. Göstermiş olduğu istikrar dolu emekleri için kendisine içten teşekkürlerimi sunarım.
ne demek( nacizane)! bu ödülü bana tekrar vermeye değer bulduğunuz için çok teşekkür ederim. Sevgili Kapan açıkcası bunuda hiç beklemiyordum:) benim için büyük bi süpriz oldu.İkinci kez vermiş olduğunuz bu güzel ödülü bende İnşallah paylaşım'larımla sürdüreceğim.ben ailemi çok seviyorum ve iyiki burdayım sizlerle birlikteyim.Tekrar size yürekten teşekkür ediyorum. Ve Sevgili arkadaşım Hayko26 senide yürekten kutluyor devamı nı diliyorum.Paylaşımların için teşekkür ediyorum. |
tebrikler gülgüzeli ve hayko26
|
Alıntı:
|
tebrikler gül güzeli ve hayko 26 :img-clapping:
|
Teşekkürler kar_tanesi
|
teşekkürler kar_tanesi inş
|
Sevgili Gülgüzeli ve Hayko26 başarılarınızın devamını dilerim..Gülgüzelini tekrar bu konumda görmek ve Hayko26'nın hakettiği yere gelmesi beni çok sevindirdi..
İkinizi de Çok Tebrik Ederim.. |
~~ :sm_smile: Tebrikler arkadaşlar gülgüzelini zaten tartışmaya gerek yok ilk geldiği günden bu yana hiç durmadan bizlere birşeyler anlatmaya çalışan değerli bir üyemiz ve hayko26 "..yaşı küçük gönlü büyük.." :sm_smile: tekrar tebrikler daima bizlerle olmanız dileğiyle... ~~
|
Tebrikler Gülgüzeli ve Hayko. Başarılarınızın devamını dilerim.
|
hepinize çoook teşekkür ederim
|
Yeni görme şansım oldu.İkinizde canuı gönülden tebrik ediyorum...Fazlasıyla hakettiğinizi düşünüyorum...
|
Sevgili Gül Güzeli ve Hayko26,paylaşımlarınızı takip ediyor zevkle okuyorum,biliyorumki bundan sonrada yazılarınızı takip edeceğim büyük bir zevkle de okuyacağım.her ikinizi de tebrik ediyor paylaşımlarınızı bekliyorum.
|
her ikinizi de tebrik ediyorum.
umarım bu başarılarınıza devam edersiniz |
tebrikler başarılarınızın devamı dileği ile gülgüzeli ve hayko26...
|