![]() |
Bunlar 2008 in Şarkilarııı:)))
*bir hackeri çok sevdim
o beni hiç sevmiyor şifremi ona verdim artık qeri vermiyor klavyem mousem bağlanmış çaresizim adminim bu msni sen verdin benden almak istiyor (bir kuLunu çok sevdim) :24:25 *msn imi çaldın biliyorum çok ***** biliyorum bende seni hackliyorum biraz sabreeet o geceler geçmez bensiz titretiyorsun sessiz sessiz msn deyim ama virüssüz biraz sabreet (o şimdi asker) :24:25 *kaderimde bu da mı vardı msnimi başkalarıyla göreceksem eğer bozulsun mönitör görmeyeyim bir daha yaaar msnim nerde ya şifreyi ver ya da log out olma bilirsin msnsiz yaşayamamki (ölürüm hasretinlee) :24:25 *Çaldırmam sana şifremi Seni engeller giderim Beddua etmem üzülme Bende seni hacklerim Kolaymı sandınşifremi Ben bile zor hatırlarım. Gizli soruylaaa ugraşma Cünkü Onuda salladım (Kafama sıkar giderim) :24:25 * aklım hayır desede hack dedi gönül yine msn peşinden koşup gider misin o senin güvenlik duvarını görmezden gelir msni titrettikçe gülüp geçer misin *hack e yürek gerek anlasana her defa formatlıyorum ama gitmeliyim virüsü silip acını dindiremem ama bak bana ben hackerin ta kendisiyim *Bir şifre bulacaksıın onun gibi birisi çalamayacak Gizli soruyu sallayacaksın Kimseler bilemeyecek.. ( Manga):24:25 |