![]() |
Açıköğretim Akademik Danışmanlık
Üniversitemiz, Akademik Danışmanlık Hizmetleri kapsamında, açıköğretim sistemiyle öğretim yapan İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak bazı dersler için yüzyüze eğitim imkanı sunmaktadır. Aşağıdaki merkezlerde yapılan bu dersler beş ay sürmektedir. Adana, Adıyaman, Afyon, Aksaray, Amasya, Ankara - Beşevler, Ankara - Cebeci, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bandırma, Biga, Bilecik, Bolu, Bozüyük, Burdur, Bursa, çanakkale, çankırı, çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir Anadolu üniversitesi, Eskişehir Osman Gazi üniversitesi, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul - Bahçelievler, İstanbul - Beyazıt, İstanbul - Haydarpaşa, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Nazilli, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yozgat, ZonguldakAkademik Danışmanlık kapsamında yüzyüze öğretimi yapılan dersler şunlardır: 1. Sınıf Dersleri: Genel Matematik, Genel Muhasebe, İktisada Giriş 2. Sınıf Dersleri: Muhasebe Uygulamaları, İstatistik, İktisat Teorisi 3. Sınıf Dersleri: Maliyet Muhasebesi, Türk Vergi Sistemi, Finansal Yönetim, İngilizce 4. Sınıf dersleri için akademik danışmanlık uygulanmamaktadır.Derslere ilişkin ayrıntılı programlar, 2006 Aralık ayı son haftasında illerdeki AöF bürolarında ilan edilecektir. Danışmanlık yapılan iller ve derslerin sayısında değişiklik olduğunda ayrıca duyurulacaktır.2006-2007 öğretim yılında, danışmanlık derslerinin 8 Ocak 2007 Pazartesi günü başlayıp, 31 Mayıs 2007 perşembe günü akşamına kadar kesintisiz sürdürülmesi planlanmaktadır. Ancak dersler, dini bayramlar ve arife günleri, resmi bayram günleri, ara sınavların yapıldığı günler ve Bakanlar Kurulu tarafından kararlaştırılabilecek tatil günlerinde yapılmayacaktır. İllere göre hafta içi akşamları veya hafta sonları yapılan Akademik Danışmanlık dersleri için hiçbir ücret alınmamaktadır. öğrenciler kimliklerini göstererek dersliklere girebilmektedir. Danışmanlık derslerine katılma zorunlu değildir. Derslere katılan öğrenciler, TV ders programlarından ve kitaplardan anlayamadıkları konuları öğretim elemanlarından öğrenme şansı elde etmektedirler. |