ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güzellik & Bakım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=409)
-   -   Doğal Saç Bakımı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=358115)

Prof. Dr. Sinsi 07-31-2012 02:29 AM

Doğal Saç Bakımı
 

Doğal Saç Bakımının önemi son yıllarda oldukça önem kazanmıştır;nedeni ise tamamen kimyasal ürünlerle yapılan bakımların saçları uzun vadede

yıprattığı ve zarar verdiğidir.Saç bakımında bir çok şampuan denedikten sonra bulduğum ürünü sizle paylaşmak istedim.Belkide ben saç takıntım

olduğu için zor beğeniyorum sonunda buldum ama azim herşeye neden oluyor


Damla Sakızlı Şampuan Ginseng Bambu saçlarımda çok etkili oldu istediğim bakımı ve güzelliği yakaladım yada benim saçlarıma çok iyi gelmiş olabilir


Saç Bakım İpuçları


saçınızı yıkadıktan sonra havluyla hafif friksiyon yaparak kurulayın. daha sonra saç dibinize masaj yapın. bu yöntemle saç dipleriniz uyarılır ve kan dolaşımı düzenlenir; böylece saçınız tel tel ayrılacak ve kabaracaktır. kurutma makinesi kullanıyorsanız, parmaklarınızla saç köklerinizi ayırarak kurutun.


- saçınız kuruyken hacim kazandırmak diliyorsanız, bir püskürtücü yardımıyla nemlendirin ve oval hareketlerle saç dibinize masaj yapın. daha sonra şekillendirici bir köpük kullanın ve saçınızı kurutma makinesi ile kurutarak köpüğü sabitleyin.


- saçınızı fırçalarken öne doğru eğilerek içten fırçalayın. sonra arkaya atarak dıştan da fırçalayın. bu işlem saçı iyice düzeltecek ve daha "havalı" durmasını sağlayacaktır.


- ufak bir reçete: bir havluyu ****yla nemlendirerek nemli saç diplerinize sürüp saçınızı öyle kurutun. ****daki maya saçın hacmini artırarak mükemmel görünmenizi sağlayacaktır.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.