![]() |
E Nolmuş Yani Şarkı Sözü Seyyal Taner - E Nolmuş Yani
E Nolmuş Yani Şarkı Sözü Seyyal Taner - E Nolmuş Yani
Bi hırka giydim yollara düştüm Bi halıya bindim göklere uçtum Kah seyrettim ben alemi Kah seyretti alem beni Kim en bilir sen onu söyle Çok okuyan mı çok gezen mi Anlayamadan hiç bu işten Ders alamadın sen geçmişten Eeeee E N'olmuş yani Takma kafanı uçalım senle E N'olmuş yani Gezeriz görürüz kendini yorma E N'olmuş yani Bu hayat üç gün boş laf yapma E N'olmuş yani Sen işine bak (ha) felsefe yapma Cısss bısss olursun sonra Görelim bakalım önden buyurun Kolay mı sandın bu işleri çocuğum Kah seyreyle sen alemi Kah seyretsin alem seni Kim kazanır hep sen onu söyle Çok konuşan mı çok bilen mi Anlayamadım hiç bu işten Ders alamadın sen geçmişten Hesaplı dengeli çağdaş yaşam E N'olmuş yani Güvenli güçlü düzgün gelecek E N'olmuş yani Kim kazanacak sen onu söyle E N'olmuş yani Gizli kalsın kulağıma söyle E N'olmuş yani Sallasana sallasana Bir o yandan bir bu yandan Yollasana yollasana Bir yukarıdan bir aşağıdan E N'olmuş yani Eeeee E N'olmuş yani Takma kafanı uçalım senle E N'olmuş yani Gezeriz görürüz kendini yorma E N'olmuş yani Bu hayat üç gün boş laf yapma E N'olmuş yani Sen işine bak (ha) canımı sıkma Cısss bısss olursun sonra Hodri meydan kabulmü söyle E N'olmuş yani Lafın tamamını aptala söyle E N'olmuş yani Lafın tamamı so what yani E N'olmuş yani Söz: Seyyal Taner - Metin Özülkü Müzik: Fahir Atakoğlu |