![]() |
Bari Sen Yapma Sen Söyle Şarkı Sözü Soner Alıç - Bari Sen Yapma Sen Söyle
Bari Sen Yapma Sen Söyle Şarkı Sözü Soner Alıç - Bari Sen Yapma Sen Söyle
Bari sen yapma, sen söyle Aşkımsın, canım de Bari sen yapma, sen söyle Deryamsın, denizimsin de Bari sen yapma, sen söyle Kaderdi, kaderdi de Bari sen yapma, sen söyle Aşk yalan, dost yalan de Bari sen yapma, sen söyle Hiç sevmedim de Bari sen yapma, sen söyle Dalga geçtim de Bari sen yapma, sen söyle Bana yalandı herşey de * O kadar çok sevmiştim ki seni Bir türlü inanamıyorum şimdi Beni nasıl da bırakıp gittin Zalimsin sen, hainsin sen Herkes söyledi inanmadım Gözlerimle görene kadar Belkide kardeşidir dedim Belki bir akrabasıdır diye Avundum ben gecelerce Savaş verdim içten içe Yinede inanmadım gördüklerime En yakın arkadaşlarına sordum Boyunlarını büktüler Sus pus olup öyle baktılar Kimisi de, hiç sevmedimi dedi Yazık olmuş bu aşka dedi Şimdi soruyorum sana Boşver olan olmuş unutma Kader değer yargılarını geç Bir kere, bir kereliğine Bana doğruyu söyle Bari sen yapma, sen söyle Hiç sevmedim oyundu bu de Bari sen yapma, sen söyle Deryam denizim de Hiç sevmediğini söyle Hiç değer vermediğini söyle İnan bir şey söylemem sana Çeker giderim gönül dostlarıma Bari sen yapma, sen söyle Gerçekleri konuşalım de |