![]() |
Ben Sizin Farkınızdayım Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Ben Sizin Farkınızdayım
Ben Sizin Farkınızdayım Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Ben Sizin Farkınızdayım
Kiminle konuşsam hep aynı, yalnız dinleyiş Şakayla karışık virane, başka bizim rengimiz Farkında mısın aynı kaldırımda gezer cüssemiz? Sen yanında biriyle, ben tanımda �kimsesiz!� Masalda anlatılan çocuklardan farklı Ne 3 dilek şansım var, ne de kurşun piyadem Hep aklında olmadan bakışların değer bana Tek farkım görünmezdir benim hayat hikâyem Yalandan �merhaban� değerse çocuk yüzüme Hayat benden yaşlı değil, öğrendim Her gece gözüm yolda Senden gelen haber tebessüm eder Sen olmadan ben ağlarım, bu olmadı yine gel Önünde kim engel? Dünümde saklı birer gölge tonu siluet Ben senin farkındayım! Ya sen beni telkin et Ya ben burda tek başıma Ya da gel bi� sohbet et� İsmim umrunda değil Küstüm umrunda değil Ölsem umrunda değil Bisiklet binmeden büyüdüm Konuşmak isterim� Hiç yok, tenim ona alışık ve birçok� Tek bir numara dosya ve O�nun adı yok En çok seni özler, bir kere memnun et Yalnızım ama yine sen benim hediyem Bir şeyler anlatır, bu çocuklar çok farklı mı? Kim gerçekten kimsesiz? Ya da aslen kimleyiz? Sen haklısın, farklı biraz, dünüm senden belirsiz Çözüm sensin yabancı, gönülden olsun ilginiz Ölümden ayrı korkumuz, yalnızım Sorgusuz bu bekleyiş, senin yanında arsızım ve kalp kırık Sanki senden yanayım, sen gülerken ağlarım Yüzünde kan kurumuş çocuk Ben kendime saklıyım Sen gidince suratsız ve yine yalnızım� İsmim umrunda değil Küstüm umrunda değil Ölsem umrunda değil Bisiklet binmeden büyüdüm Konuşmak isterim� |