![]() |
Kabul Et Şarkı Sözü Uğur Aydın - Kabul Et
Kabul Et Şarkı Sözü Uğur Aydın - Kabul Et
Kabul et sonu yoktu birgun ayrilacaktik Kaderin kaderin kucaginda belki oyuncaktik Kabul et sucunu seninde var hatalarin Calmisti kapiyi o hain zalim ayrilik Artik kabul etmeliyiz bu kavgalarin bi sonu gelmeliydi Ikimizede aci cektiren sey bitmeliydi Bu hikaye yeterince uzun surmedi mi Hep biz aci cekmedik mi Yeter ben dayanamiyorum Ikimiz icin bir gelecek dusunemiyorum Her dakika yasamak yerine kavga Gulucukler yerine gozlerimizde damla Ben bu olanlara artik soz bulamiyorum Onun icin bu ask oyununa bir nokta koyuyorum Senden sonrasi olmaz Bunu bile bile yapiyorum Insallah beni birgun anlarsin Ikimiz icin en dogru olan sey budur Bundan sonraki hayatinda bulursun belki huzur Cunku ben gidiyorum uzaklara Hayatima yeni bir sayfa acmaya Eskileri mazide birakmaya Seni kalbimden sokup atmaya Kabul et sonu yoktu birgun ayrilacaktik Kaderin kaderin kucaginda belki oyuncaktik Kabul et sucunu seninde var hatalarin Calmisti kapiyi o hain zalim ayrilik Ayrilik sarmis birdefa kapimizi Bundan sonra yoktur bu isin bir hayri Hep icimde kal kalbimin kosesinde sakli Sana cektirmek istemiyorum her hangi bir aci Bunun icin kabul edip bitirmek lazim bu askimizi Bana sorsan budur en hayirlisi Sadece ben veya sen yapmadin hatalarimizi Kabul et ikimizde yiprattik bu askimizi Yiktik birbirimizin hayalini Mahvettik ikimizde gelecegimizi Hem sen uzgun hem ben uzgun elimize ne gecti Bastan sarip tekrar dinle sana su yazdigim bestemi Kabul et sonu yoktu birgun ayrilacaktik Kaderin kaderin kucaginda belki oyuncaktik Kabul et sucunu seninde var hatalarin Calmisti kapiyi o hain zalim ayrilik |