![]() |
Armut Tatlısı
Armut Tatlısı
http://cumaertesi.zaman.com.tr/image...0/27/tatli.jpg Şerbeti için: 1 su bardağından bir parmak eksik tozşeker, 1 litre su. Hazırlanışı: Şeker ve suyu tencereye koyup kaynatın. Ardından 1 yemek kaşığı limon suyu ekleyin. Kaynamakta olan şerbete soyup karanfillerle süslediğiniz 10 adet armudu bütün olarak atın. Çatal yardımıyla kontrol ederek fazla dağılmalarına izin vermeden pişirin. Şerbetin içinde soğutun. Servis yaparken kevgir yardımıyla servis tabağına alın. Fıstık ve arzu ettiğiniz meyvelerle süsleyerek sunun. İsterseniz kaymak ile de servis yapabilirsiniz. AFİYET OLSUN :38:38 |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.