ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Beslenme, Diyet ve Sağlık (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=608)
-   -   Tüp Bebek Neden Tutmuyor (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=344700)

Prof. Dr. Sinsi 07-28-2012 02:30 PM

Tüp Bebek Neden Tutmuyor
 
Tüp Bebek Neden Tutmaz

Tüp Bebek Neden Tutmuyor

Tüp Bebek Neden Başarısız Olur


Tüp Bebek Neden Tutmaz,Tüp bebekte mucize denebilecek bir yöntem yoktur, kişiye göre seçilip uygulanan yöntem vardır.” diyen uzmanlar Hastaların durumlarına göre seçilecek tedavi yöntemlerinin başarı oranını arttırdığını açıklıyorlar


Başarısız tüp bebek denemesinden sonra maddi ve manevi olarak çöküntü yaşayan ailelerin hekimler tarafından bilinçlendirilmesi gerektiğini ifade eden uzmanlar“başarısız tüp bebek denemesi”nin,en az 3 ıvf denemesi veya iyi kalitede toplam 10 adet embriyo transferi yapıldığı halde gebeliğin oluşmaması durumu olduğunu söylüyorlar.

Başarısız tüp bebek nedenlerinin tam olarak bilinemediğine dikkat çeken uzmanlar, “Olası nedenler pıhtılaşma, doğumsal şekil bozuklukları, embriyo kalitesinde kromozomal veya yapısal bozukluk,tüplerde sıvı birikmesi, myom, embriyo duvarlarının kalın olması, transferi yapan ekibin deneyimi, transferin zor olması gibi etkenlerdir”diyorlar.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.