![]() |
Hp İse Bölgesi Müdürü Tayfun Topkoç
* HP ISE Bölgesi müdürü Tayfun Topkoç: HP ISE Bölgesi (Orta, Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi) üretim, telekom ve enerji sektörü pazarlama faaliyetlerini yürüten Tayfun Topkoç, telekom ve eğlence sektörlerinin tek çatı altında toplandığı iletişim, medya ve eğlence (CME) sektöründen de sorumlu olacak. HP ISE Üretim Sektörü Pazarlama Direktörlüğünü yapan ve 2005 yılının başında enerji ve telekom sektöründen de sorumlu olan Tayfun Topkoç un sorumlu olduğu ISE bölgesinde Rusya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Macaristan, Slovakya ve diğer Doğu Avrupa ülkeleri, Türkiye, Yunanistan, Romanya, Bulgaristan, Slovenya, Hırvatistan gibi Balkan ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri, Afrika ve Ortadoğu ülkeleri yer alıyor. HP ISE Bölgesi - Tayfun Topkoç HP ISE Bölgesi (Orta, Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi) üretim, telekom ve enerji sektörü pazarlama faaliyetlerini yürüten Tayfun Topkoç, telekom ve eğlence sektörlerinin tek çatı altında toplandığı iletişim, medya ve eğlence (CME) sektöründen de sorumlu olacak. HP ISE Üretim Sektörü Pazarlama Direktörlüğünü yapan ve 2005 yılının başında enerji ve telekom sektöründen de sorumlu olan Tayfun Topkoç, şimdi de HP CME (Communications, Media and Entertainment - İletişim, Medya ve Eğlence) sektörünün pazarlama müdürlüğünü yürütüyor. HP - ISE Bölgesi Telekom ve eğlence sektörlerinin birleşmesiyle oluşturulan HP CME, dünya genelindeki kablolu veya kablosuz hizmet sağlayıcılarına, iletişim ağı ekipman tedarikçilerine ve pek çok içerik sağlayıcısına (müzik, haber, spor, eğlence, film, vb.) yönelik çözümler geliştirecek. Tayfun Topkoç un sorumlu olduğu ISE bölgesinde Rusya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Macaristan, Slovakya ve diğer Doğu Avrupa ülkeleri, Türkiye, Yunanistan, Romanya, Bulgaristan, Slovenya, Hırvatistan gibi Balkan ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri, Afrika ve Ortadoğu ülkeleri yer alıyor. HP - Tayfun Topkoç kimdir? Çalışma hayatına 1994 yılında DATEM de başlayan ve satış mühendisliği ile satış ve pazarlama müdürlüğü yapan Topkoç, 2000 yılının Ocak ayında HP Türkiye de göreve başladı. HP Türkiye de kurumsal müşteriler satış organizasyonu pazarlama müdürü olarak çalışmaya başlayan Topkoç, Ağustos 2000 â?" Ağustos 2002 arasında ülke pazarlama müdürü olarak görev yaptı. 2002 yılında HP nin Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerini kapsayan Avrupa Uluslararası Satış Organizasyonu nun (ISE) 1 milyar dolarlık üretim sektörü pazarlama işinin başına getirilen Topkoç, söz konusu pozisyonda İsviçre, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Rusya, Yunanistan, Türkiye, Macaristan, Afrika, Slovakya, Türk Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Doğu Avrupa ülkelerinden sorumluydu. HP Hakkında HP, bireysel kullanıcılara, ev-ofislere ve büyük küçük tüm işletmelere global çapta teknoloji çözümleri sağlıyor. Firmanın sunduğu çözümler arasında BT altyapı sistemleri, global hizmetler, kurumsal ve ev kullanıcılarına yönelik bilgi işlem, görüntüleme ve baskı teknolojyer alıyor. 30 Nisan 2006 da sona eren son 4 çeyrek mali yıl sonunda HP, 88,9 milyar dolar gelire ulaşmıştır. HP ve sunduğu çözümler hakkında ayrıntılı bilgi için www.hp.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Kaynak: letsgodigital.org |