![]() |
Seni Unuttum Ama!
yılları devirmiş gidişin. gunlerdir, aylardır, senelerdir baska kokular var hayatında...
sen gittikten sonra sanki istanbulunda iklimi degişti... ilkbaharda hazan, yazda hazan, sonbaharda boran... bi gidiş bu kadar sarsarmı bi hayatı, yada bi yaşam boylesine bi başkasına gore yaşanırmı?? gercekten cok sevmişim.. şimdi daha iyi anlıyorum.. 4 sene boyunca sevdiğimi anlaman için elimden geleni yaptım, ve her seferinde az oldu bu daha buyuk seyler yapmalıyım dedim kendi kendime, buyuk bi aşktı ya bu; buyuk olmalıydı her adımı, her eylemi. Herkes konusmalıydı bizi.. bazı seyleri goz ardı etmişim.. mesela buyuk sevdanın, yuregi kucuk olan tarafıydın sen.. mesela kacmak için hep bişeylerin, birilerinin arkasına saklanırdın sen... ben senin için ocak ayının ortasında yagmurun altında ıslanırken ve ömrumce hayatımdan cıkmayacak olan hastalıgıma sebep olurken, sen, senden kimsenin özellikle benim beklemeyecegim bişey yaparak yaptıgım seylerin nasıl bosa cıkarılabilecegini gosterdin.. hatta boşada cıkardın... hastalıgım beni o kadarda uzmuyor eger kurtulamazsam bundan biliyorumki senin için olmus olucam senin ugruna kapamıs olucam gozlerimi.... ancak sen bunuda bilmeyeceksin.. bana yıldızlar kadar uzaksın, sen gideli 733 gun oldu ama hala hayatımın her anındasın. seni tanımayan insanlara senden bahsediyorum.. seni dusunmeden edemiyorum biliyorum yıllar sonrada bu boyle surecek hiç cıkmayacaksın hayatımdan.. hayatları alt ust edip cıkıp gidensin sen... seni unuttum ama hiç aklımdan cıkmayacaksın!!!! |
Cevap : Seni Unuttum Ama!
Herzamanki gibi güzel seçimlerden biri ama daha da güzelleri vardı seçimlerin arasında bunu da söylemeden geçemeyeceğim...
Bu konuda ki seçiciliğinin fevkalade olduğu tartışılmaz suskuncuğum..:sm_wink: |
Cevap : Seni Unuttum Ama!
Teşekkür ederim matecim,yine güzellerinden paylaşım yapmaya çalışacağım!....
Değerli vaktini ayırıp okuduğun için teşekkür ederim!...:sm_wink: |