ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=496)
-   -   Hp Photosmart R725 (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=340095)

Prof. Dr. Sinsi 07-28-2012 09:49 AM

Hp Photosmart R725
 

* HP Photosmart R725 : HP 6.2 megapiksellik yeni HP Photosmart R725 dijital fotoğraf makinesini duyurdu. HP R725 dijital kamera kompakt yapısı, metal gövdesi ve 2 inç büyüklüğündeki LCD ekranı ile her türlü ortamda taşınabiliyor ve çekimler kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Dahili otomatik kırmızı göz engelleme ve HP Design Gallery özelliklerinin de içinde yer aldığı HP Real Life teknolojisi sayesinde kullanıcılar canlı ve doğal renklere sahip fotoğrafları kolaylıkla çekebiliyorlar. HP Photosmart R725 dijital fotoğraf makinesi ince yapısı ve kaliteli görüntü sunan LCD ekranı ile iç ve dış mekanlarda rahat bir kullanım sağlıyor. 130 gr ağırlığındaki HP R725 dijital kameranın Nisan 2006 tarihinde piyasaya sunulması bekleniyor.
HP R725 - Efektler

HP Photosmart R725 dijital fotoğraf makinesi bünyesinde barındırdığı HP Design Gallery özelliği ile görüntüler üzerinde efektler uygulanması, çerçeve eklenmesi gibi işlemleri ürün bünyesinde gerçekleştirebiliyor. Kullanıcı 10 değişik çerçeve ve 12 değişik efektinden bir tanesini çekmiş olduğu fotoğraf üzerine uygulayabiliyor. Tüm bu işlemler PC üzerinde herhangi bir yazılım kullanmaya gerek kalmadan kameranın arka yüzünde tek bir butona basarak cihaz bünyesinde gerçekleştirilebiliyor.


HP Photosmart R725 dijital kamera özellikleri

- 6.2 megapiksel çözünürlük

- 3x optik zum objektif, 8x dijital zum, toplam 24x zum kapasitesi

- 2.0 inç LCD ekran

- Sezgisel kullanıma yönelik buton yapısı

- SD bellek kart kullanımı

- USB bağlantısı

- PictBridge desteği

- JPEG (Exif 2.2)

- Boyutlar: 93 x 23 x 61 mm

- Ağırlık: 130 gr (pil hariç)


HP Türkiye hakkında

Hayatın her alanına yönelik teknoloji çözümleri geliştiren HP, bireysel kullanıcılara, ev-ofislere ve büyük küçük tüm işletmelere her an her işlerini kolaylaştıran ürün ve hizmetler sunuyor. Ar-Ge çalışmalarına yılda 4 milyar dolarlık bir bütçe ayıran HP, laboratuarlarında insan yaşamına en yüksek katma değeri sağlayacak yenilikçi fikirler ve değişime öncülük eden çözümler yaratıyor. HP, 31 Ekim 2004'te biten mali yılında toplam 79,9 milyar dolarlık gelir elde etmiştir. HP Türkiye, 2003 yılı kazançları üzerinden ödediği vergiyle bilgisayar sektöründe birinci oldu. HP ve sunduğu çözümler hakkında ayrıntılı bilgi için www.hp.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: letsgodigital.org


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.