ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yazılım & Donanım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=247)
-   -   Panasonic, Kendi Bakimini Kendi Yapan, Ortamdaki İsigi Ayarlayan, Uzaktan Kontrol Edilebilen Profesyonel Projektörler Gelistirdi?¦ (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=338642)

Prof. Dr. Sinsi 07-28-2012 10:15 AM

Panasonic, Kendi Bakimini Kendi Yapan, Ortamdaki İsigi Ayarlayan, Uzaktan Kontrol Edilebilen Profesyonel Projektörler Gelistirdi?¦
 

Panasonic, kendi bakimini kendi yapan, ortamdaki isigi ayarlayan, uzaktan kontrol edilebilen profesyonel projektörler gelistirdi?¦Panasonic in PT-F200NTE, PT-D5700E ve PT-LB51NTE model projektörleri bayi toplantisi, seminer, fuar ve konferans gibi etkinliklerde is dünyasina ??isik tutacak .
Farkli isikli ortamlara uyum saglayan, birden fazla görüntü kaynagina baglanma özelligine sahip, kendi bakimini otomatik olarak yapabilen ve bulundugu alan disindan da kontrol edilebilen projektörler, is dünyasina büyük avantaj saglayacak.
Ofis ve konferans sunumlari için kullanilacak projeksiyon cihazlarinda pek çok faktör önemli. Görüntünün çogunlukla metin ve grafiklerden olustugu, salon içindeki isigin kontrol edilemedigi ve agirlikli olarak Powerpoint veya Flash sunumlarin kullanildigi toplantilarda kullanilan projektörle dogru orantili bir performans sergilenir. Bütün bunlar göz önüne alindiginda satin alinacak projektörün tasinabilir olmasi, isiginin yeterince güçlü ve çözünürlügünün yeterli olmasi büyük önem kazanir.
Panasonic tarafindan Türkiye pazarina yeni sunulan PT-F200NTE, sahip oldugu Daylight View 4 özelligi sayesinde, 3.500 lümen isik gücünü ortam isik yogunluguna göre %50 azaltma veya yükselme özelligine sahip bulunuyor. Bu sayede aydinlik ortamlarda daha iyi görüntü elde edilmesi imkani sunarken, isik yogunlugunun daha az oldugu ortamlarda da enerji tasarrufu sagliyor.
Panasonic PT-F200NTE, kendi bakimini otomatik yapiyor
Toplanti odasi, konferans salonu vb. büyük salonlarda karsilasilan baslica problem, cihazlarin bakimlarinin zamaninda yapilamamasi veya yapildigi zamanda da çok zorluk çikarmasidir. Panasonic tarafindan gelistirilen ARF (Auto Rolling Filter) teknolojisi sayesinde PT-F200NTE projeksiyon cihazi, kendi bakimini otomatik olarak yapiyor. Üretim asamasinda yapilan testlerde çok kirli ortamlarda dahi yüksek performans sundugu tespit edilen cihaz, yeni lamba teknolojisiyle çok daha uzun süreli kullanim imkani sagliyor. Yeni sistem lamba, performans düsmelerine izin vermiyor.

Cihazda bulunan 2x zoom sayesinde çok genis alanlarda rahat kullanim imkani taniyan PT-F200NTE; kolay ve pratik montaj, yatay ve dikey lens shift ile de oldukça kullanisli.
Cihazlar, LAN girisi sayesinde merkezi bir noktadan da kontrol edilebilme kolayligina sahip. Projektörün üzerinde bulunan giris ve çikislar sayesinde birçok görüntü kaynagina baglanilabiliyor.
Panasonic PT-D5700E, 7 gün 24 saat hizmetinizde
DLP teknolojisi ile üretilen PT-D5700E projeksiyon cihazi, yüksek isik gücü, kontrast ve çözünürlük özellikleri ile konferans salonlarinda yüksek görüntü kalitesini sagliyor. Özellikle Panasonic patentli sivi sogutma sistemi ile 7 gün 24 saat araliksiz kullanma imkani da sunuyor.
2000:1 kontrast orani, Vivid Colour Control ile birlikte ??3D Colour Management System özellikleri, projeksiyon cihazinin mükemmel resim kalitesi sunmasini sagliyor. Çift lamba özelligi ile kesintisiz ve problemsiz sunum yapma imkani verirken, LAN özelligi sayesinde bilgisayar ve cep telefonu ile cihazin durumu kontrol edilebiliyor. Ayrica bu özellik, cihaza bulundugu alan disindan da kontrol edilebilme imkani veriyor.
Konferans salonlarinda mesafe problemi PT-D5700E??nin genis lens seçenekleri ile ortadan kalkiyor. Lens mesafesi opsiyonel seçenekler ile 0,7 m ile 103.6 m mesafeye kadar çikabiliyor.
Son dönemde birden fazla projektör görüntüsünün birlestirilmesi ile yapilan EDGE BLENDING, PT-D5700 projeksiyon cihazinda standart olarak bulunuyor. 2 veya daha çok parçaya bölünmüs görüntülerin kusursuz bir sekilde birlestirilmesini saglayan bu teknoloji sayesinde RENTAL uygulamalarda çok rahatlikla kullanilabiliyor.
Sinema salonlarinin yeni gözdesi
Cihazin kullanilma alani sadece is uygulamalari, konferans salonlari ve RENTAL alanlarla sinirli degil; bunlarin disinda sinema salonlarinda da kullanilabiliyor. Full 10bit resim prosesi, 3D renk yönetim sistemi, dinamik keskinlik kontrol yönetimi, progressive sinema tarama, vivid color gibi özellikler sayesinde çok kaliteli resim olusturuyor.
Panasonic PT-LB51NTE, ayni anda 16 PC den görüntü yansitabilen kablosuz projektör
PT-LB51NTE, hizli kablosuz veri transferine imkan saglayan tasinabilir bir projektör. XGA LCD Projektörleri serisinde yer alan bütün modellere dahil edilen Panasonic Daylight View2 teknolojisi, gün isiginin daha fazla oldugu ortamlarda görüntünün yeterli aydinlikta ve netlikte olmasini sagliyor. Dahili sensör sayesinde çevredeki isiga göre ayarlama yaparak perdedeki parlakligi %50 oraninda artirabiliyor.
Projektörlerin ??Built-in Function özelligi, baglantinin kopmasi durumunda otomatik olarak yeniden kurulmasina yardimci oluyor. QVGA boyutundaki hareketli resim dosyalarini akici bir sekilde 30 fpsde gücünde gösterebiliyor.
Kablosuz kullanima elverisli projektörler, Powerpoint sunumlarini hareketli görüntüler ve ses efektleriyle zenginlestirme imkani da sunuyor. Bu özelliklerinin yani sira ??multi-live moduyla ayni anda 16 PC den görüntü yansitabiliyor.
Hizli ve kolay kullanim için tasarlanan PT-LB51NTE, SPEED START sayesinde, dügmeye basildiktan 2 saniye içinde görüntüyü yansitiyor. Serinin REAL-TIME KEYSTONE CORRECTION özelligiyle otomatik olarak dikey ayarlamalari seziyor ve aninda Keystone Correction in optimum görüntü gelisimini sagliyor.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.