ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yazılım & Donanım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=247)
-   -   Uygun Fiyat Yüksek Performans Datron Dan İki Farkli Genis Ekran Önerisi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=337912)

Prof. Dr. Sinsi 07-28-2012 12:17 PM

Uygun Fiyat Yüksek Performans Datron Dan İki Farkli Genis Ekran Önerisi
 

Uygun fiyat yüksek performans Datron dan iki farkli genis ekran önerisiSundugu yüksek performansli ürünleri ile adindan sikça söz ettiren Datron markasi son kullanici satislarindaki uygun fiyatlari ile de dikkat çekiyor.

Geçtigimiz yil 12.1 ekran ve parmak izi tanima özelligi bulunan farkli seçeneklerle de karsimiza çikan Datron, ürün gamina 17 erkan seçeneklerini de ekledi. Özelikle genis ekran ihtiyaci bulunan kullanicilar için tasarlanan modelde üst düzey bir kullanicinin tüm ihtiyaçlari düsünülmüs. Bu sayimizda iki farkli modelini inceleyecegimiz markanin 17 ekrana sahip modeli karsisinda sasirdigimizi söylesek yeridir... Incelemeye aldigimiz ilk model Datron TW7A16N8WCVB kodlu ürün. Bu model Intel in Santo Rosa Core2Duo 1,6 GHz islemci seçenegi ile geliyor. Mhz araligi 667 ve 2MB lik ön bellek ile birlikte sunuluyor. DDR2 Ram tipi mevcut.


Üzerinde 1GB RAM standart olarak geliyor. 15.4 " parlak ekran,1280x800 çözünürlük ve 256 Mb NVIDIA GeForce 8400 ekran karti ile görsellik arayan oyun severleri bile tatmin edebilecek nitelikte. 120 GB lik sabit diski ile ortalama bir depolama alani sunuyor. Üzerinde ayrica DVD±RW Double Layer, Bluetooth, entegre kamera, kart Okuyucu ve wireless mevcut. Türkçe isletim sistemi Vista Basic ile birlikte satisa sunulan ürün 2.8kg agirligi ile makul ölçülerde ve 899$ + KDV son kullanici fiyati ile satisa sunuluyor.

İncelemeye aldigimiz ikinci ürünümüz ise MS1724SGWHVPR1 kodlu modelimiz. Itiraf etmeliyiz ki 17 lik bu model, ilk inceledigimiz modelden biraz daha dikkat çekici. Özellikle genis ekran ve yüksek performans ihtiyaci için, tasinabilir bir PC den farksiz performansa ihtiyaç duyan kullanicilarin tercih edecegi özel bir ürün. Biraz agir oldugu düsünülebilir ancak sundugu yüksek performans ve grafik seçenekleri bu makineyi masaüstü PC ile yarisir hale getirmis. Santa Rosa Core2Duo 2.4GHZ islemci hizi, 800MHz CPU araligi ve 4MB lik ön bellek ile islemci seçiminde bir dizüstünden beklenmeyen performansi sunan bu üründe 4096MB lik RAM kapasitesi mevcut. 250GB lik sabit disk seçenegi yüksek depolama imkani sunarken 512Mb lik NVidia GF 8600GT ekran karti da 17 ekranin hakkini veriyor.
Üzerinde ayrica DVD±RW Double Layer ,bluetooth, entegre kamera, card reader ve wireless mevcut. Isletim sistemi Windows Vista Premium Türkçe olarak gelen bu model tam olarak isinin uzmani kisilere hitap ediyor. Tüm bu özelliklere karsin 1899$ + KDV lik uygun fiyati ürüne olan ilgiyi arttiriyor.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.