![]() |
Baharatlı Piliç Tarifi - Baharatlı Piliç Nasıl Yapılır
Baharatlı Piliç Tarifi - Baharatlı Piliç Nasıl Yapılır Baharatlı Piliç Tarifi - Baharatlı Piliç Nasıl Yapılır - Baharatlı Piliç Malzemeleri Baharatlı Piliç Malzemeler * 6 Adet Tavuk Göğsü * 2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı * 1 Diş Bütün Sarımsak * 1 Tatlı Kaşığı Zencefil * 2 Yemek Kaşığı Limon Suyu * 1 Tatlı Kaşığı Kimyon * 1 Tatlı Kaşığı Zerdeçal * 1 Tatlı Kaşığı Kişniş * 1 Tatlı Kaşığı Köri * 1 Tatlı Kaşığı Pul Biber * 1/2 Su Bardağı Yoğurt * 2 Yemek Kaşığı Domates Salçası * 2 Yemek Kaşığı Bal * Tuz * Karabiber * * Süre: 20-40 Dk. * 6-8 Kisilik * Mutfak: Türk Hazırlanışı Tavuk göğüslerini ortadan ikiye kesiniz. Üzerini bir bıçak ucu ile çiziniz. Harcı için; sarımsak hariç tüm malzemeleri bir kasede karıştırınız. Tavukları harca bulayınız ve buzdolabında 1 saat dinlendiriniz. Zeytinyağını ve sarımsakları bir tavada kızdırınız. Marinatta beklettiğiniz gğüs etlerinin her iki tarafını da kızmış olan sarımsaklı zeytinyağında pişirip , sıcak olarak servis yapabilirsiniz. Afiyet Olsun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.