![]() |
Zeytinyağlı Cunda Enginar
Zeytinyağlı Cunda Enginar MALZEMELER 4 adet soyulmuş cunda enginarı 10 adet arpacık soğanı 1 yemek kaşığı tuz 1/2 limon suyu 1/2 su bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı un 1 su bardağı su HAZIRLANMASI Tencerede yağı kızdırıp soğanları ilave edin ve 2-3 dakika kavurun.Unu ekleyip biraz daha kavurun ve üzerine suyu ilave edin.Bir taşım kaynadıktan sonra oluşan köpüğü mutlaka alın.Daha sonra enginarları ilave edin.Limon suyu ve tuz ekleyerek kaynamaya bırakın.25-30 dakika pişirdikten sonra kendi tenceresinde soğumaya bırakın ve servis tabağına alın. Afiyet Olsun... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.