![]() |
Sebzeli Enginar
Sebzelİ engİnar SEBZELİ ENGİNAR http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg MALZEMELER 6 ADET ENGİNAR 1 ADET PATATES 1 ADET HAVUÇ 1/2 SU BARDAĞI BEZELYE 1/4 DEMET DERE OTU 5-6 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİNYAĞ 1 ADET SOĞAN 4 TATLI KAŞIĞI TOZ ŞEKER 1 TUTAM TUZ 2 SU BARDAĞI SICAK SU 1 ADET LİMON HAZIRLANIŞI MALÜM TAM MEVSİMİ ENGİNARIN HAZIR TAZE VE KILÇIKSIZKEN BOL BOL YEMEKTE FAYDA VAR.BENDE BAYILIRIM ENGİNARA BAZEN KIŞIN YEMEK İÇİN DİFRİZE ATIORUM AMA O ANKİ İBİ LEZZETİ OLMUYOR AÇIKÇASI.GELELİM TARİFİMİZE BEN ENGİNARLARI ÖNCEDEN LİMONLU SUDA HAŞLIYORUM KARARMAMASI İÇİN VE PATATESLER ENGİNARDAN ÖNCE PİŞTİĞİ İÇİN DAĞILIYOR SİZ İSTERSENİZ UZUN İŞ UĞRAŞAMAM DERSENİ HAŞLAMAYIN.SOĞANI KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRAYIN ZEYTİNYAĞ İLE PEMBELEŞENE DEK KAVURUN ENGİNARLARIN ÇANAKLARI ALTA GELECEK ŞEKİLDE SOĞANLARIN ÜZERİNE KOYUN KÜP KÜP DOĞRADIĞINIZ PATATES,HAVUÇU VE BEZELYEYİ ÜZERİNE DAĞITIN ŞEKER TUZ VE SICAK SUYU İLAVE EDİN.SUYUNU ÇEKENE DEK PİŞİRİN.SOĞUYAN ENGİNARLARI SERVİS TABAĞINA ALIN DOĞRADIĞINIZ DERE OTUNU GARNİTÜRLER İLE BİRLİKTE KARIŞTIRARAK ÇANAKLARIN İÇİNE KOYUN. AFİYET OLSUN.. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.