ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Geyik Odası (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Merak Ettim Yorumlarınızı Bekliyorum.. (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=33400)

zeynoo 12-13-2007 08:11 PM

Merak Ettim Yorumlarınızı Bekliyorum..

sevgiliniz diyorki; ''beni seviyosan artık internete girmezsin'' ne yapardınız??

ben ''peki hayatım hadi beraber gta oynayalım'' derim..:sm_sleep:

fbligirl 12-13-2007 08:32 PM

Cevap : merak ettim yorumlarınızı bekliyorum..

yorumsuz :) ama içimdeki ses(hadi ordan be sende)

UYARI:fbligirl sitede büyük harf en büyük 2 puntodur!büyük harf kullanmak yasaktır.Lütfen forum kurallarını okuyunuz!

_b£b!sh_g!rL_ 12-15-2007 10:27 PM

Cevap : Merak Ettim Yorumlarınızı Bekliyorum..

bi kere öLe bişe istenmesi çq saçma.. erkek akşam vakitLeri dışarı çıkıp arkLarıLa qezip tozabiLir. kızLar da evde durmak zorunda oLdukLarı için tek sıkıntımızı qideren net oLuo. anLayışLı oLması Lsm erkein de tabe =) o evde dursun bende nete qirmim o zmn hesabı eheuehe xD amaan qüven oLdukdan sora herşey saçma bence

Tehlikeli 12-17-2007 05:37 PM

Böyle birşey istemesi saçmalık olur tabikide kabul edmem seviyorsa benim onu aldatmayağını bilmesi lazım şüpeleniyorsa saten sevgi aşk diye birşey yoktur ikimiz içinde geçerlidir bu gün internete gitme yarın cafeye giteme uzar gider böyle

gülgüzeli 12-17-2007 06:28 PM

sen iste yeterki aşkım derdiiim fakat yinede girerdim:24::24:

neyse şaka biyana bunu istemesinin sebebi önemli! neden? işte burda işler karışıyo demektir.şayet size güvenmiyosa ki bu sözüyle bunu gösteriyo demektir bunun başka bi açıklaması olamaz.siz ne yaptıgını bilen aklı başında bi kişiyseniz zaten nerde nasıl davranacagınızıda bilirsiniz ki bunu o kişininde bilmesi lazım.yani uzun lafın kısası onunla konuşurdum sorularım olurdu büyük lhtimal ama sonuç ne olurdu bilemicem:)

JOKER 12-18-2007 11:06 PM

Mantıklı bir açıklama getirirse şayet..

girmem ne olacak ondan önemlimi :)

pesimistt 12-21-2007 06:09 PM

koLaysa desinn
sıkar biraz..
eqer öLe bi şart koşuosa kesn bişeLerden şüpheLeniodur yada tam anLamıyLa qüwenmiodr..bana qüwenmeyen biriLe de ne işim oLabiLirkii???

1die 08-26-2009 09:56 PM

kısıtlamaları hıc sevmem
kaale almazdım

evrem88 08-26-2009 10:29 PM

girmem canm ondan önemli değil ya=)ama bnde ona söylerim beni seviosan birdaha girme hayatım diye=)

Gözyaşı 08-28-2009 01:39 PM

Söyleyen kişiye göre değişir eğer gerçekten seviyorsa kıskanıyordur o yüzden düşünürüm ama internette belli bir yerlere izin verebilir yani tamamiyle girmemek olmaz

aysem 08-30-2009 01:04 AM

mantıklı bır acıklaması varsa gırmem ondan onnemlı deyıl sonucta:img-fie:

KARABASAN 09-05-2009 12:13 PM

hadı lenn yürü qt derim ayak yaparm ılk bna qvenmıomsn fln dıe baktm olmuo verrm yolu

bukett 09-16-2009 12:07 PM

onu kırmamak ıcın dınlerdm ama bır sartla o da ınternete gırmeyecek. madem sevgılıyız şartlar eşit olmak zorunda :biggrin:

Aragorn561 09-16-2009 01:10 PM

bu çok saçma bir soru olmuş aslında internette ne olmuş niye girmesini istemiyo bunları açıklayacak yada açıklayacak yada girerim,zaten yok ama :(

J_TERRY 09-21-2009 01:37 PM

acilen bi psikologa görünmesini sölerim