![]() |
Turşulu Patetes Püresi Topları Hazırlayalım
Turşulu patetes püresi topları hazırlayalım Turşulu patetes püresi http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzemeler:- 1 adet irice patates - 2 adet kornişon turşu - 1 tatlı kaşığı mayonez - tuz, karabiber ve istenilen baharatlarYapılışı: Patatesler haşlanarak ezilir ve püre haline getirilir. Mayonez, tuz ve baharatlar ilave edilerek tekrar karıştırılır. Kornişon turşular rendenin ince yerinde rendelenir. Avuç içerisinde sıkılarak fazla suyu alınır ve patatesin içerisine katılır. Sıcak sıcak servis edilir. (Püre sıcak olacağı için herhangi bir kalıba koyup da servis etmek isterseniz önce püreyi soğutmanız gerekiyor, aksi halde kalıptan ayrılmıyor. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.