![]() |
Kızarmış Balık Tehlikeli!
http://www.ekolay.net/saglik/images/..._495099pal.jpg
Yapılan araştırmalar sonunda, kızarmış balığın inme riskini yüzde 13'e varan oranda artırdığı ortaya çıktı. Bilim adamları kızartılmış balığın yaşlılarda inme riskini yüzde 10-13 artırdığı uyarısında bulundu. Harvard Üniversitesi'nde yapılan araştırma, ton balığı ile haşlanan veya fırında pişirilen balıkların 65 yaş üzerindeki insanlarda inme riskini azalttığını gösterdi. 65 - 74 yaşındaki 4 bin 775 denek üzerinde 12 yılda yapılan araştırmaya göre, ayda 1-3 kez ızgara veya haşlanmış balık tüketenlerde inme riski yüzde 14 daha az görülüyor. |
Cevap : Kızarmış Balık Tehlikeli!
zaten sevmem kızarmş balıgı.tehlike yok:Green_Colorz_PDT_01
teşekkürler. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.