ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Beslenme, Diyet ve Sağlık (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=608)
-   -   Ben Nasıl Aldırılır? (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=326612)

Prof. Dr. Sinsi 07-27-2012 02:05 AM

Ben Nasıl Aldırılır?
 

Ciltte kendi kendine oluşan leke görünümlü benler sizi rahatsız ediyorsa doğru yöntemlerden yardım alarak benlerinizden kurtulabilirsiniz. Benlerin tedavi yöntemleri ve benler hakkında önemli bilgileri sizler için yaptığım araştırmadan okuyacaksınız.

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
İnsan vücudun da bulunan benler doğumsal olarak yada sonradan meydana
gelmişlerdir. Vücudumuzda bulunan bu benler uzman hekimler tarafından kontrolü yapılarak alınabilmektedirler. Benler iyi huylu ve kötü huylu olmak üzere sıralanmakta ve kontrolsüz alınan kötü huylu benlerin cilt kanserine yol açma ihtimalleri büyüktür.
Ben tedavileri radyofrekansla ben tedavisi, lazerle ben aldırma tedavisi ve
elektrokoterleben tedavisi olmak üzere çeşitli tedavi yöntemleri ile
alınmaktadır. Yapılan bu uygulamalar sonucunda hangi uygulama yapılırsa yapılsın uzman kontrolü altında hiçbir kanser riski taşımamaktadır.


Lazerle Yapılan Ben Aldırma Tedavisi


Lazer uygulamalı ben tedavilerinde vücutta bulunan ve alınacak olan benin vücut renginden daha koyu bir renge sahip olması gerekmektedir. Lazer sonuç olarak ışığın ısı enerjisine dönüşmesi olayıdır ve renkli olan bölgeler lazerden çıkacak olan ısıyı daha fazla tutacaklardır.
Vücudun renginden ayrı ve daha renkli olan benler yani koyu tonların ağırlıklı olduğu benlere uygulanacak olan lazer ben tedavisi sonucunda benin bulunduğu doku pişecek va altındaki canlı dokudan ayrılacak cansız kalan bölge zamanla küçülecek ve yok olacaktır.


Radyofrekansla Yapılan Ben Aldırma Tedavisi


Radyofrekansla yapılan ben tedavileri de kısmi olarak lazer uygulamasına
benzemektedir burada ki amaçta tıpkı lazer tedavilerinden olduğu gibi beni pişme yöntemi ile deriden kopartmak yanlız burada verilen ısı radyo dalgalarından sağlanmakta ve dokunduğu bölgede bu enerji ısı enerjisine dönüşmektedir. Bu uygulama sonucunda benin durumu ve büyüklüğüne bağlı olarak çok az belli olmayacak kadar iz kalabilir yada hiç kalmaz

Elektrokoterle Yapılan Ben Aldırma Tedavisi


Bu uygulamada diğer iki uygulamanın benzeri bir uygulamadır bu cihaz dokunduğu bölgede elektrik enerjisini ısı enerjisine çevirmektedir. Cihaz bene dokunduğu andan itibaren bende doku kayıpları meydana gelmeye başlar uygulama ben tamamen yok olana kadar devam eder.Bir nevi buharlaştırma işlemidir.

Benler Alınmamalı Alınırsa Kötü Huylu Olacaktır


Bu yanlış bir düşüncedir ve bir çok kişinin cilt kanserine belkide hayatlarına
hayatlarına maalolmuş bir düşüncedir. Benler kesinlikle takip edilmelidir ve
kötü huylu olanlar zamanında alınmalıdırlar.
Kötü huylu benler alınmadıkları zaman daha fazla çoğalmalara ve deri kanseri riskini her zaman için arttırmaya yatkın olacaklardır. Bu konuda bir uzmana en güvenlisi bir plastik cerrahiye danışılmalı ve doktorunuzun bilgilendirmesine uygun olarak hareket edilmelidir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.