ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güzellik & Bakım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=409)
-   -   Cilt Lekelerinin Tedavisi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=325799)

Prof. Dr. Sinsi 07-26-2012 08:52 PM

Cilt Lekelerinin Tedavisi
 

Cilt lekelerinin tedavisinde çeşitli pek çok yöntem uygulanmaktadır. Pek çok insanın başına bela olan cilt lekelerinin tedavisinde uygulanan yöntemlerden birisi de ozon tedavisidir.


http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Güçlü, sağlıklı ve ışıl ışıl bir cilde sahip olabilmek için ozonlanmış yağ uygun çözümlerden biri. Sabah yatağınızdan kalktığınızda ve gece yatarken, yarım çay kaşığı ölçeğinde ozon yağını yüzünüze sürmeniz yeterli, sadece bu işlemi yaparak hayatınız boyunca sivilcesiz, tertemiz, sımsıkı gözeneklere sahip, siyah noktası olmayan harika bir cilde sahip olabilirsiniz.


Uygulandığında bölgedeki kan akışı artar ve yaşlı hücrelerin ölmesi hızlanır. Yaşlılığa ve yüz hareketlerine bağlı olarak ortaya çıkan kırışıkların düzelmesine yardım eder, göz etrafındaki şişlik ve halkaları yok eder.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.