![]() |
Dikkatinizi Arttırın
Dikkatsizlikten kaybetmeyin öss ye hazırlılandığım dönemlerde sürekli elimde test kitapları soru çözüp durmaktaydım. Soruları çözerken çok ufak detayları kaçırdığımı ve bu ufak detaylar yüzünden azda olsa sorular heba olup giderdi aynı şekilde deneme sınavlarına girdiğimde de birşekilde konsantrasyon eksikliği değişik mbir mekanda sınava girmek tanımadık yüzler hata payımı arttırıyodu. Bildiğin halde yapabileceğin sorulara yanlış cevap vermek her öğrencini en bütyük kabuslarından olsa gerek. Tsete daha fazla yogunlaşmam erektiğini düşündüğümde dikkat arttırıcı ve zihnimi açacak ilaçlara yöneldim. Benim tavsiyem işinizi sağlama alın bıu maratonda milyonlarla yarışıyosunuz ve sürekli bir adım atmanız gerekmekte ve bu yolda önüzüze geln her fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekecek. Ben bu takviye ilaçları kullandığım ilk bir ayda girmiş olupğum 2 deneme sınavından da 15 ve 22 net bir önceki sınavdan daha yüksek neticeler almaya başladım ve en sonunda öss sınavında da istediğim bölümü kazandım. Yazan :Hakan UYSAL |