![]() |
Soru:"Çınlama Gözde Ai Kararma"
sayın doktorum, bende 3 aydır kulak çınlaması , boyun ağrısı şikayeti var .1 ay önce beyin cerrahına muayene oldum mr istedi mr temiz çıktı.Dün ise gözlerimde saniyelik 5 6 kez kararm oldu internette okuduğum yazıya göre kulak çınlaması da göz kararması da beyne giden damarlarda daralma ile oluyormus : bendeki kulak çınlaması ile dün bende 5-6 kez olan ani göz kararması alakalı mıdır ( göz doktoruma muayene oldum yorgunluktan olabilir dedi yogun ders çalısıyorum) damarda daralma ile olabilme ihtimali beni çok endişelendiriyor derslerime ağırlık veremiyorum lütfen merakımı giderin şimdiden çok teşekkürler sayın doktorum Doç.Dr. Mehmet GÜNDÜZ 30. 15:32:20 yasiniz genc olmasi damarlarda daralma ihtimalini pek dusundurmuyor. ancak ailesel nedenlerle erken yasta romatizmal hastalik varsa olabilir. goz kararmasi daha cok tansiyon dusuklugune bagli olur. ama yinede noroloji, fizik tedavi muayenelerinden sonra kbb ye basvurmanizi tavsiye ederim. gecmis olsun. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |