![]() |
Soru:"Dudak Yarılması"
MERHABALAR,GEçEN CUMARTESİ GECESİ HALI SAHA MAçINDA KAFAMA YEDİĞİM DİRSEKLE AĞIZ İçİ VE ALT DUDAKTAN YARALANDIM,öZELLİKLE ALT DUDAKDA AçIK BİR KESİK OLUŞTU.O GECE KANAMAYI TAMPONLA DURDURDUM,FAKAT KORKTUĞUM İçİN DİKİŞ ATTIRMADIM,YARA ŞU AN TEMİZ BATICON KULLANIYORUM,3-4 GüNDüR,FAKAT KESİK KAPANMADI,AçIKLIK DEVAM EDİYOR,YARANIN İYİLEŞMESİ İçİN VE KESİĞİN KAYNAYIP KAPANMASI İçİN NE YAPMALIYIM SİZCE.HANGİ İLAçLARI,MERHEMİ,ANTİBİYOTİK GEREKİYORSA KULLANMALIYIM.KENACORT A ORABASE POMAD VE BEPANTHEN TAVSİYE ETTİLER.KULLANAYIMMI,DEĞERLİ GöRüŞ VE öNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM SAYIN HOCAM....yoğun bir iş temposunda olduğumdan satış işiyle uğraştığımdan seyahayetteyim,doktora gidemedim hala.,bilgilerinize.. SAYGILAR NEDİM TEZCAN yaşım 40 0506.2559930 nedimtezcan@hotmail.com Dr. Editor Saglikdanis 26. 17:01:41 Nedim bey geçmiş olsun. Ama görmediğimiz bir yaraya tedavi vermek doğru ve isabetli olmaz.Bu tür yaralara hiç bir şey yapmasanız da belli süre sonra kendiliğinden iyileşirler. Tabi bu iyilşme bazen istediğimiz gibi ve sürede olmaz. İlaçları, bu iyilşemeyi kontrol etmek için kullanıyoruz. Bence yine de bir hekime görünmenizde fayda var; gece bile gidebilirsiniz. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |