![]() |
Türk Toraks Derneği 4. Kış Okulu 4-8 Ocak 2005
Türk Toraks Derneği 4. Kış Okulu 4-8 Ocak 2005 4. Kış okulu slaytlarına ulaşmak için tıklayınız. Toraks Derneği Okulu 4. Kış Okulu 5-9 Ocak 2005 tarihleri arasında Kayseri Hilton Otelin&de yapıldı. Kış Okulu boyunca asistanlarımız çok yoğun ama o denli verimli bir eğitim programına katılmanın yanısıra, Türkiye&nin çok farklı yerlerinden gelen meslekteki ağabey ve ablaları ile, 43 ayrı merkezde çalışan kendileriyle aynı süreçteki arkadaşlarıyla tanışma, kaynaşma ve çok keyifli zamanlar geçirme şansına sahip oldular. Kış Okulu boyunca değişik eğitim kurumlarından gelen 22 bilim insanı - eğitici, 4 tam günde toplam 23 saat teorik, 20 seans pratik – interaktif eğitim verdi. Kış Okulu&nda bu yıl, ülkemizin 29 ilindeki 43 ayrı eğitim kurumundan toplam 115 asistan eğitim aldı. Bugüne değin gerçekleştirilen Toraks Derneği Okulu Kış Okullar kapsamında toplam 554 asistan eğitim almış oldu. Daha nice etkin, yararlı ve keyifli aktivitlerde birlikte olma dileğiyle, Muzaffer Metintaş Emel Kurt Haluk Türktaş TD Okulu Başkanı TD Okulu Sekreteri TD Genel Başkanı Kaynak: toraks.org.tr |