![]() |
Soru:"Peptik Ülser"
HOCAM MERHABA, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.MARMARA ÜNİVERSİTESİNDE ENDESKOPİ İLE PEPTİK ÜLSER TEŞHİSİ KONULUP 2GÜN ACİLDE YATTIM.HEMOGRAM DÜŞÜK 10.6 .ESKİYE NAZARAN RAHATSIZ ETMEYEN İNCE BİR AĞRI VAR.HOCAM SİZE SORMAK İSTEDİĞİM BEN İDARECİYİM YAT İMALAT ŞİRKETİNDE ÜRETİM FORMENİ OLARAK DİNLENMEDEN KOŞTURUYORUM, STRESDE ÇOK.ÇALIŞMAMA ENGEL FİZİKİ SIKINTIM YOK AMA İNCE AĞRI VE ŞİŞME, KAZINIR GİBİ AÇLIK HİSSİ OLUYOR.BİRDE NE YİYECEĞİMİ BİLMİYORUM.ACI VE BAHARATLI ,YAĞLI YEMİYORUM .AÇIK ÇAY İÇİYORUM.BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM.TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM. Doç.Dr. Yusuf AKCAN 11. 16:47:27 endoskopi ile ülser teşhisi almışssınız. ülserin yeri önemli mide mi oniki parmak barsağımı?mide ülserlerinde tedavi sonrası 8 hafta sonra endoskopi tekrarı gerekir. duodenal ülserlerde ise h pilori mutlaka bakılmış ve tedavi edilmiş olmalıdır.Bahsettiğiniz şikayetler hala peptik aktivitenin devam ettiğini gösteriyor. h pilorinin varlığı veya yokluğundna emin olunmalıdır.sağlıcakla..Doç.Dr. Yusuf AKCAN---Muayene- (0216) 352 8682 –Maltepe-İST Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |