![]() |
Soru:"Kara Ciyer"
merhaba hocam benim sorultırasyon cektim .banadediki .karciyerin 16.50cm uzunlukte .onun uzerine başka ozel hastaneye cekmeye gitim o bana .1430mm dedi .yine teretude kaldım . başka bir tıp merkesde .cektim o da bana 14.75cm. dedi.onun uzerine kara ciyer enfeksiyonuna bakan hocaya gitim tahliller cekti bide ultırasıyonla baktı normal dedi hocam her radyoloji dokturun ulturasıyon farkı neden kaynaklanıyor um diyarbakıdrda bir ozel hastanede bu verdiğim buyuklukler normalmıdır yoksa korkanıcak birşeyvarmı teşekur ederim Doç.Dr. Omer ETLIK 26.16:29:49 ultrason incelemelerinde farklı farklı sonucların cıkması normaldır. Bu kadar farklılıgın bır onemı yok. raporlarda belırtılen degerlerde cok onemlı degerler olmayıp herhangı bır hastalıga ısartet etmez. Ancak daha oncelerı bır karacıger ernfeksıyonu yada baska bır hastalık gecırmıssenız buna baglı olarakda karacıger buyumesı sozkonusu olabılır. Bu durumlarda karacıger buyumesı sonuc olarak ız olarak kalabılır. Endıse edecek bır sey olmadıgını belırtmek ısterım Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |