ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Beslenme, Diyet ve Sağlık (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=608)
-   -   Sigara Bağımlılığına Son Konferansı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=304164)

Prof. Dr. Sinsi 07-25-2012 11:11 AM

Sigara Bağımlılığına Son Konferansı
 

Sigara'nın içinde 3 bin 700 zehirli maddenin olduğunu, sigaranın yol açtığı hastalıklar sebebiyle her 13 saniye de bir kişinin öldüğünü hatırlatan Sönmez, ölüme neden olan hastalıkların başında akciğer kanseri ve kalp damar hastalıklarının geldiğini anlattı.



30 Mayıs 2005 P.tesi günü saat 11.00'de Memorial Hastanesi Konferans Salonunda yapılacak olan " Sigara Bağımlılığına Son Verin Konferansı" na çok sayıda gazeteci, sanatcı, iş adamı dinleyici olarak katılacak.

Sigara bağımlılığına sigaraları yok ederek son verilen tekniği anlatacaklarını söyleyen Prof. Sönmez konferans da sigaranın zararları, bırakmanın püf noktaları resimlerle izah edilecek.



KARİKATÜR SERGİSİ



Konferansa tanınmış karikatürist Bedri Koraman da katılacak. Sanatcının sigarayla ilgili çizdiği karikatürlerini ihtiva eden sergisi de aynı gün açılacak. Şarkıcı Selçuk Alagöz de konferansa katılarak " Duman Avcıları" şarkısıyla Magision Of The Heart'a eşlik edecek.



Konferans da Sigarayla Savaşanlar Vakfı Başkanı Ubeyd Korkey, Uzm. Dr. Füsun Soysal ( Memorial Hst. Sigarayı Bırakma Polikliniği Bşk), de hazır bulunacak.mail@bingursonmez.com e-mail adresi ve www.bingursonmez.com internet sitesinden kalp cerrahı Sönmez ile konferans hakkında yazışma yapıp bilgi almak mümkün. (Dursun Boran)



Kaynak : Bayposta.com


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.