ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Beslenme, Diyet ve Sağlık (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=608)
-   -   Soru:"Yüksek Gradeli Glial Tümör(Ganglioglioma)" (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=303486)

Prof. Dr. Sinsi 07-25-2012 01:04 PM

Soru:"Yüksek Gradeli Glial Tümör(Ganglioglioma)"
 



ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim hocam benim teşhisim yüksek gradeli glial tümör ancak ben radyoterapi aldım kemoterapi vermediler.ameliyat olduğumu daha önce yazmıştım
bu teşhise göre hocam bir yorumunuzu alabilirmiyim. birdaha yenilenme oranı nedir kemoterapi almam sizce şartmı radyoterapi almış olmam çocuk sahibi olmama engelmi benim ameliyat olduğum hastane baya kalabalık bir hastane o yüzden net bilgiler alamıyoruz ayrıca 6 kür temodal diye bir ilaç kullım cevabınızı bekliyorum ve çok teşekkür ediyorum hocam.

Yard.Doç.Dr. Özcan YILDIZ

02.02. 22:12:06

Gangliogliomalar nadir görülen tümörler olduğundan çok tecrübemiz yok (tüm beyin tümörleri içinde %1). Sizdeki yüksek gradeli olduğundan hiç yinelemez diyemeyeceğim. Çocuk sahibi olmak için hastalığınızın tamamen iyileşmesini en azından ilk4-5 yılı atlatmanızı tavsiye ederim.



Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.