![]() |
Soru:"Cinsel Bi Hastalıkmıdır?"
merhaba hocam ben 23 yaşındayım yaklaşık iki sene önce kasık yumurtalık bölgelerinde hisseddiğim kızarlıklar fark ettim.aşırı derecede kaşıntı ve artık yara haline dönmeye başlamıştı çok kısa süre içinde kabuk bağlıyor kaşınmayla beraber kabuklar yırtılıyor ve hafif deri yırtılmasıyla kanama oluyor.bacak aralarındada aynı durum söz konusu ve bıçak kesiği gibi hafif kesik izleri oluyor.7-8 ay önce cildiye muane olduğumda ilk başta hipokort pomad kullım.sonraki kontrolde p sorcutan krem kullım.bunların biraz faydası oldu ama geçmedi ve çogaldı gün geçtikçe.***** üzerindede aynı kabuklu yaralardan oluyo hafif kesik izleri gibi izler oluyor haliyle yanıyor ve acıyor.birde bunla beraber aynı olay koltuk altlarındada var hafta öncede sağ koltuk altında fındık büyüklügünde şişlik var.dokonunca hafif acıyor.hipork ve psorcutan kremi ara ara kullanıyorum.hastalıgımla ilgili yardımınıza ihtiyacım şimdiden sizlere çok teşekkür ederim çalışmalarınızda başarılar dilerim. Uzm.Dr. Ahmet Ersoygür 27.12.10:26:10 Bu tip deri lezyonlarını görmeden bir yorumda bulunmak imkansız. Tekrar bir dermatoloji uzmanına muayene olmanızı öneririm. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |