![]() |
, Çapa Devlet Hastanesinde Yatıp Rapor İle Aldığım İlaçlar İle İligli 2 Sorum Olacak...
, Çapa Devlet hastanesinde yatıp rapor ile aldığım ilaçlar ile iligli 2 sorum olacak. 1- Raporda %20 Katkı payı alınmıyacaktır demesine rağmen benden eczaneler katkı payı istemektedirler. Bu durumda Raporlu olmanın ne anlamı vardı 2- kiloma göre belirlenmiş olan ilaç ( Ursofalk 4x3 günlük 12 adet ) eczane tarafından red edildi. Günlük maksimum doz 5 kapsil deniyor ancak Çapa Devlet hastanesinden onaylı raporum var. Bu rapor ile günlük 12 doz almam gereken doz nasıl olarak max 5 olarak nitelendirilerek veriliyor. bilgi verebilirmisiniz Ben bu noktada bu raporu nereden onaylatırsam geçerli bir rapor olur ve eczanelerden Sağlık Karnesi ile (SSK) ücretsiz alabilirim. benim hesabıma göre 12 dozdan sadece 5 ini SSK ödeyecek. onunda %20 katkısını alıyor yani 4 tableti karşılıyor. benim ilacımın sadece %30 unu karşılıyor demektir. bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 2 Sorunuzu, rapordaki tanınızı ve kg nızı da belirtirek yazarsanız bilgi verebiliriz. Kaynak: istanbul.sgk.gov.tr |