![]() |
Ünlüler Google Da Ne Arar?
KAdir inanır.
-Sestamikastosyon Google- Aradığınız - Sestamikastosyon - terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı. Öneriler: Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun. Başka anahtar sözcükler deneyin. Daha genel anahtar kelimeler deneyin Kadir inanır -Bull hemen uleyyyynnnnnnn!!! Emrin olur abi. ------------------------------------------------------------------------ Emrah -Annem Aradığınız - Annem- terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı. Öneriler: Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun. Başka anahtar sözcükler deneyin. Daha genel anahtar kelimeler deneyin Emrah -Benim hiç annem olmadı biliyooormusun Google abiyyy. Hiç acımadılar bana arasamda bulamadım abiiyy. Her kapı yüzüme kapatıldı. -Tamam lan zırlama hemen Ananıda buluruz. Offf offf iş mi şimdi...!?!?! -------------------------------------------------------------------- Yeliz yeşilmen -empiüç ara -Hınk!?!?!?! ------------------------------------------------- İbrahim tatlı ses -Asenayı getir baana hemen. Şoopppi şooppi -Abi boş ver be hatun yolunu çizmiş bak elimde daha iyi dansözler var! İbrahim Tatlı ses. -Aramam sormam bir daha yalvarsan bile allaha.... ------------------------------------------------ Nuri alço. -Bak yavrum hep biz arıyoruz birazda sen ara istersen aradığın şey bende var. İç bakalım şu kolayı. -Nuri abiyy Sen coşmuşsun be.!?!?!?! ------------------------------------------------ Pamuk prensesdeki cadı -Google google söyle bane var mı benden güzel başke. Psikolojik yardım merkezleri. Psikolog adresleri. ------------------------------------------------ Reha Muhtar -gülşen -erol koseli olani mi kosesiz olani mi ? reha -madara olduk beee -------------------------------------- nil karaibrahimgil -tek taş - tek taşını kendin alıp kendin takmadın mı kardeşim sen,, kendin kaybetmişsin bana ne ---------------------------------------- ibrahim kutluay -demet- google : demet akalın , demet şener .. -------------------------------------------- İsmail yk: -Bomba Bomba- Google: Ya abi sana bulduğum kadar kendime bulsamm ühüüüüüü türkiyenin yarısı kadar gacıya sahip olmuştum beyaa yeter lan bulmucam İsmail yk: HERKES TIPKI BENM GİBİ O KIZI İSTİYORR ---------------------------------------------- ajda pekkan -estetisyen ---yüz gerdirme google:ajda haanm çok gergin gördm sizi.. --------------------------------------------- çağla şikel : tost çeşitleri google:yeter apla herçeşit yedin --------------------------------------------- Nemonun babası : Nemo Google : Aradınız balık ızgara oldu.Lütfen yemeğinizi balıkçılarda arayınız. NB : !!?? ------------------------------------------- banu alkan:neremi? gogle:bilmem nereni? :wow: :wow: |