![]() |
Soru:"Kol Kiriği"
iyi günler ben 19 yaşında bir bayanım. ilkokul ikinci sınıftayken sol kolum dirseğimin bir parmak üstün kadar biryerden kırıldı üç kere kapalı bilgisayarlı bi ameliyat oldum 15 gün kadar kolum askıda aslı kaldı daha sonra eğri kaynama oldu. başka bir hastanede iki kere normal ameliyat oldum. sonunda bu kadar ameliyat ve alçıda kalma sonucu kaslarm hareketsiz kaldı ve kemik büyümesi oldu sonuçta ben yıllardır kılumu tam açamıyorum ve kapatamıyorm çok kısıtlı bir hareket alanı var. o zamanlar brşey yapılamayacağı söylendi bunca yılda ben bişyeler yapılabilecek durumda olduğunu düşünüyorm tıbbın. enazından büyümem yavaşladı belki kemik büyümesine bir çare olur bu durum.Artık bir çözüm istiyorm. kendim eczacılık fakültesi 1. sınıf öğrencisiyim. yardımcı olursanız çok sevinirm. Prof.Dr. Vural KAVUNCU 23.05. 22:45:28 Sorununuz öncelikle ortopedi ile ilgili. Düzeltme yönünde yeni bir girişim yarar sağlayıp sağlamayacağının yanıtını verebilirler. Fizik tedavi ise eklem ve kaslarınız elverdiği ölçüde egzersizlerile dirseğiniz içinm en iyisini sağlamak için gereklidir. Prof. Dr. Vural Kavuncu Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |