![]() |
İnsanlari Kusurlariyla Sevmek
Vietnem'da savaştan sonra sonunda evine dönmekte olan bir asker hakkında bir hikaye anlatılır.
San Francisco'dan ailesini aradı:"Anne ,baba eve dönüyorum,ama sizdenbirşey rica ediyorum,yanımda bir arkadaşımıda getirmek istiyıorum." "Memnuniyetle,onunla tanışmak isteriz." diye cevapladılar. Oğulları bilmeniz gereken birşey daha var..."diye devam etti."Arkadaşımsvaşta ağır yaralandı,bir mayına bastı,bir kolunu ve bacağınıkaybetti.Gidecek hiç bir yeri yok,onunda gelip bizimle kalmasınıistiyorum." "Bunu duyduğuma üzüldüm oğlum;belki onun başka bir yerde kalmasına yardımcı olabiliriz." "Hayır,onun bizimle kalmasını istiyorum." "Oğlum..." dedi babası,"Bizden ne istediğini bilmiyorsun.ONun gibiözürlü biri bize korkunç bir yük olur.Bizim kendi hayatımız var vebunun gibi bir şeyin hayatımıza engel olmasına izin veremeyiz.Bencearkadaşını unutup eve dönmelisin.O kendi başının çaresine bakacaktır." Oğlu o anda telefonu kapattı.Ailesi ondan bir süre haber alamadı.Amabir kaç gün sonra San Francisco polisinden bir telefongeldi.Oğullarının yüksek bir binadan düşüp öldüğünü öğrendiler.Polisbunun bir intihar olduğuna inanıyordu.Üzüntü dolu anne baba hemenSanFrancisco'ya gittiler ve oğullarının cesedini tesbit etmek içinşehir morguna ***ürüldüler.Onu tanıdılar ve bilmedikleri bir şey dahaöğrenince dehşete düştüler....Oğullarının sadece bir kolu ve bir bacağıvardı.... |
Cevap : İnsanlari Kusurlariyla Sevmek
Eminimki oğul kendi durumunu izah etseydi anne ve babası onu bağırlarına daha bir şefkatle basardı,burada anlamamız gereken şeyse fertleri,oğul olsun sıradan biri olsun birbirinden ayırt etmemek olmalı sanırım,güzeldi saolun...
|