ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Cinsellik (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=637)
-   -   Sık Cinsel İlişki Sperm Kalitesini Arttırıyor (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=299526)

Prof. Dr. Sinsi 07-25-2012 09:27 AM

Sık Cinsel İlişki Sperm Kalitesini Arttırıyor
 

Uzmanlar erkeklere hemen hemen her gün **** yapmayı öneriyor. **** yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca **** yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksekmiş.

Avustralya da yapılan bir araştırmaya göre, her gün **** yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca **** yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksek.

****E ARA VERMEK KALİTEYİ YÜKSELTMEZ

Araştırmayı yürüten doktor David Greening, birçok kişinin ****e ara vermenin sperm kalitesini yükselttiğine inandığını, ancak bunun yanlış bir düşünce olduğunu söyledi.

sperm vücutta kaldıkça dna yapısının zarar gördüğünü belirten Greening, bu bozuklukların spermin yumurtayı dölleme olasılığını da azalttığını ve düşük yapma riskini artıırdığını ifade etti. Greening, erkeklere 2-3 günde bir cinsel aktivitede bulunmalarını önerdi.

Kaynak : Bayposta.com


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.