![]() |
Soru:"Panik Atak, Lustralı Kesince Baygınlık Hissi"
3 yıl p.atak tedavis gördüm 8 ay cipralex sonra 8 ay lustral kullandım gebeliği düşündügüm için dr. kontrolunde lustralı kestim baygınlık hissi fenalasmalar oldu. sonrasımda tekrar cipralex ebasladım. 30 mg a kadar cıkıldı.iyine haziran ayında gebelik için bıraktım dr kontroünde yine eynı fenalaşmalaı yasadım.4 ay ilaç kullanmadım co gerketiğinde xanax yarım adım.fakat içimde baygınlık ve el ve ayaklarımda birdeb boşalma oluyo.bir dr. paxile basladı ve YERSİNİA antikor testi istedi.bu nedir hastalıgımla ilşkisi nedir ayrıca vücudumda yangılarda oluyor.tansiyon,seker ve troit lerim normal cıkıyor.artık ne yapıcam bilmiyorum yol gösteririseniz sevinirim.hergün hatta gün içinde cok sık yasıyoeum bayılacakmış gibi olmaları. Prof.Dr. HAMDULLAH AYDIN 06. 20:15:38 hanımefendi,yasadıklarınız, panik bozukluk. ilac kullanmak yararlı olacaktır, ancak, gebelik ve sonrasındaki nedenler, surekli ilac kullanmanızdaki engellerdir. psikoterapinin yararlı oldugu bilinmektedir. bu yonunu arastırabilirsiniz. yukarıdaki testin durumunuzla dogrudan bir iliskisini kuramadım. baska nedenlerle istenmis olmalı.saglıklı gunler, Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |