![]() |
Soru:"Ağrılar"
Merhabalar, 2006 yılında sol bacağımda yaklaşık 2 ay süren ağrılar oluştu tedavi görmeden kendiliğinden geçti. Bu senede her iki bacağımda da gün içerisinde tekrarlayan ağrılar var kışın düşük tansiyon problemimde oldu. Ben damar tıkanıklığı olmasından korkuyorum.Çünkü halamın torununda bacağında oluşan pıhtı beynine gitmiş ve kısmi felç geçirdi.Ben hangi doktora gitsem iyi olur.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Prof.Dr. Vural KAVUNCU 13.09.15:45:40 Bacak ağrılarınızın tam olarak yeri, nasıl artıp azaldığı gibi konularda daha detaylı bilgi ihtiyacı var. Damar tıkanıklığı bu yaşlarda beklenmez, ancak sigara içenlerde görülen özel bir damar daralması-spazmı hastalığı belki söz konusudur. Burada yürüdükçe artan ve sizi duruduran ağrılar olur, soğuk havalarda artar ve ayaklarda morarmalar da oluşur. Ancak ağrılarınızın yumuşak doku kaynaklı olma olasılığı daha yüksektir. Bu nedenle fizik tedavi uzmanı tarafından görülmenizde yarar vardır. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |