ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Cinsellik (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=637)
-   -   Cinsel Güce Çilek Dopingi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=289199)

Prof. Dr. Sinsi 07-23-2012 10:17 AM

Cinsel Güce Çilek Dopingi
 




Uzmanlar; lahana, çilek, kabak çekirdeği, tarçın ve maydonuzun beslenmenizde mutlaka yer almasını öneriyor.



İçindeki bazı enzimler nedeniyle lahananın cinsel gücü arttırdığını söyleyen uzmanlar, araştırmaların, lahana yiyen erkeklerin yüzde 90'ının aşırı cinsel istek duyduğunu gösterdiğine dikkat çekiyor.



İçerdiği yüksek dozdaki C ve E vitaminleriyle performans artırmada birebir olan çileğin yanı sıra tarçının sadece aroması bile ********* sağlamak için yeterli oluyor.



Özellikle içindeki B-12 vitamini sayesinde **** gücünü arttıran maydonoz; ayrıca stresi azalttığı için psikolojik sorunlardan dolayı cinsel problem yaşayanlara da yardımcı oluyor.



Bol miktarda yağ asidi içeren kabak çekirdeği ise **** hormanlarının daha fazla salgılanmasını sağlıyor. Aynı zamanda içindeki çinko da sperm kalitesini artırıyor.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.