![]() |
Sağlak mısınız Solak mısınız?
:sm_sleep:Sağlak mısınız Solak mısınız?:sm_sleep: |
malesef solağmyaahersey sağlaklar için:))zor bi durum bazenöyle hırafeler anlatıolarki korkuyorum
|
solağım ama iki elimide rahatlıkla kullanabiliyorum fakat bu yüzden çoğu kez sağımı solumu karıştırıyorum..:doh:
|
Alıntı:
|
evet!!!
|
bende solağım bazen hayat zorlaşıoyr bizim için..mesela benim okuduğum ünv. de de masalar tek kişilik sadece sağ elini koyabilecek şekilde .bende mecburen sol kolumla orada yazı yazmaya çalısıyorum...
|
Hadİ Ya ÜzÜldÜm Şİmdİ Solaklar İÇİn Ben SaĞ Elİmle Yaziorum Desem İnŞ. Ayip EtmİŞ Olmam...
|
Alıntı:
|
ben sağlağım.:)ama mecbur kaldığımda sol elimlede zorluk çekmeden herşeyimi yapabiliyorum.
|
sağlağım solla çok kötü yazı yazarım,solla yemek yiyemem,solla bi düğmeye rahatlıkla basamam
|
sağ elle yazıyorum
|
bense solak ama yemeğimi sağ ile yiyebiliyom alıştırdım ama gerçekten istersen sağ elini rahatlıkla kullananıla bılır bence
|
Cevap : Sağlak mısınız Solak mısınız?
bende sağ elimi kullanıyorum.
|
BEN ÇOĞUNLUKLA SOL ELİMİ KULLANIRIM. AMA SAĞ ELİMLEDE YAPTIĞIM İŞLER ÇOKTURR:57:
|
BEN DE SAĞLAĞIM AMA KAR_TANESİ KADAR DEĞİL.YANİ YAZI YAZARKEN SAĞI KULLANIRIM DİĞER İŞLERİMDE HER İKİSİNİ DE KULLANIRIM...
|