![]() |
Akciğer Kanserinin İlaciymiş
Efendim hayırlı günler,geçenlerde teyzemin gelini akciğer kanserinden ameliyat oldu,şükr iyiyim dedi ve doktorunun söylediği şu sözü söyledi "çam ağacından senede bir kere beyaz bir sıvının aktığını bununda ciğerin ilacı olduğunu " söyledi ,Söyleyen kişi doktor hatta ben şimdi iş yerimin bahçesindeki çamlardan bir miktar toplayıp yutuyorum,ypışkan bir madde çırayı bilrinizya onun kokusunda denemkte fayda olduğunu düşünyorum ve en iyisinin karadenizde olduğunu söylei ben 2-3 gündür yutyorum en azından ciğerlerim temizlenir diye düşünyorum yan etkisini görmedim ,bence yapın derim
|
Akciğer Kanserinin İlaciymiş
evet kismen dogru, lokman hekim basda olmak üzeri, kimyasal tibb icat edilene dek kullanilan dogal ilacdi cam sütü/sakizi. en faydali özelliklerinde ikisi : baglam söker, iltab kurutur diye söylenir. ama acikca kanseri iyi etdigini ilk defa duydum bilemicem. benim tanidigim bir yasli hanim, cam ve pir taze yesil domur püskülünü alir sekere basar. 4hafta sonra acili oldukca naneli bir sivi elde eder. oda öksürüge birer bir diyiyor... var böyle koca kari ilaci ama yinede dikkatli olmak gerek, malum herseyin mutlak bir yan etkisi var, burda kas yapim derkende göz cikarilmasin.
|