ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Beslenme, Diyet ve Sağlık (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=608)
-   -   Cilt Çatlaklarina Kesin Çözüm..!! (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=261388)

Prof. Dr. Sinsi 07-22-2012 08:41 PM

Cilt Çatlaklarina Kesin Çözüm..!!
 
Doğum sonrası oluşan yada hızlı kilo alıp, vermeden kaynaklanan cilt çatlaklarınız mı var? O zaman tam da size qöre bir taerif geliyor.
Bephantene Plus Krem veya Madecossol Krem

bu iki kremden birisini seçip doktorunuza yazdırın.. sonra bu kremleri her qün en az 3 kere 'buğday yağı'yla weya 'avokado yağıyla' (fındık yağı veya tatlı badem yağı da olabilir) birlikte masaj yaparak sorunlu bölgeye yedirin.. kilo alıp vermeyle oluşan çatlaklarda 3 ay, doğum sonrasaı qörülen çatlaklarda ise 6 ay qibi kısa bir sürede qözle qörülür oranda azalma olduğunu qöreceksiniz.. ve piyasa da satılan pahalı kremlerden çok daha etkili bir yöntemdir.. hem cildi besler, hem de cilde elastikelik kazandırır.. bu kremler cilt yanığı, pişik kremi dediğinizi duyar qibiyim.. zaten işin sırrı da orda.. yanık ve pişik olduğumda da bu kremleri doktorumuz bize ''DERİ KENDİNİ YENİLESİN'' diye veriyor...!!
herkese bol sağlıklı günler

küçük bir not: bir arkadaşım doğumdan sonra bephantene'i buğday yağıyla denedi.. ve sonuç harikaydı.. tabi bu dönemde bol bol su içip, varsa fazla kilolardan kurtulmak lazım.. bu da mutlaka bir diyetisyen gözetiminde olmalı..


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.