![]() |
Dua Ve Beyin Yapısı
Forumda gelişi güzel dua okuyan bir çok arkadaş var,şunu belirtmeliyim ki,her kişinin astral wave(ruhani holografik dalga)boyu ve açılım derecesi çok farklıdır ve bu kişini bilinç düzeyini çok etkiler,Bazen bir dua yı okuduğunuzda kendinizde çok farklı uyanışlar hissetmiş olabilirsiniz,ya da aniden içinizin darlanması gibi vs..Dualar ve zikirde çok dikkat edilmesi gereken şeyler vardır,Kişinin holografik dalga boyu,yani tasavvufi tabirle ruhaniyetini güçlendirmesi gerekir...bu ise ancak vela havle çekmek ile ya da sert esmalar ile mümkündür(kişinin beyin haritası da önemlidir burada)aksi takdirde,okuma esnalarında(darlanmalar,psikolojik etkiler,poltergeist olaylar,dalga boylarını görme,delirme noktalarına gelme,korkma,cin vs..) gibi etkilere maruz kalınabilir.
Beyin haritasını çıkartma imkanları olmayanlar için ise,ben şu duayı öneriyorum,bu dua kişinin boyutsal düşmanlarına karşı perde görevi görür ve onu baskı altında tutan herşeyden arıtır,neticede Jüpiteryan vibrasyonlar yayacağı için her türlü sıkıntılarınızı da temizler,düşlerinizi gerçekleştirir..dua aşşağıdadır; Kuddusut tahiru min kulle suin : none-sayısız - ya da 900-katları Kuddus:2800 |
Dua Ve Beyin Yapısı
Güzel bir paylaşım. Bende bunu çok yaşayanlardan biriyim. Bazı duaları okuduğumda uzaklaştırıldığımı ve okumamak için bahaneler bulduğumu bilirim hep. Bir ayet vardı 500 defa okunan ben onu ilk 50 de bıraktım, çatlayacak gibiydim resmen. Ki okuma adabına uyarak okuduğum halde öyle oldum.
Bu sayılar nedir anlayamadım? Okuma sayısını daha net yazarsanız iyi olur. İş yorgunluğu galiba kafam durdu bugün. |
Dua Ve Beyin Yapısı
cryptomnesia Nickli Üyeden Alıntı Forumda gelişi güzel dua okuyan bir çok arkadaş var,şunu belirtmeliyim ki,her kişinin astral wave(ruhani holografik dalga)boyu ve açılım derecesi çok farklıdır ve bu kişini bilinç düzeyini çok etkiler,Bazen bir dua yı okuduğunuzda kendinizde çok farklı uyanışlar hissetmiş olabilirsiniz,ya da aniden içinizin darlanması gibi vs..Dualar ve zikirde çok dikkat edilmesi gereken şeyler vardır,Kişinin holografik dalga boyu,yani tasavvufi tabirle ruhaniyetini güçlendirmesi gerekir...bu ise ancak vela havle çekmek ile ya da sert esmalar ile mümkündür(kişinin beyin haritası da önemlidir burada)aksi takdirde,okuma esnalarında(darlanmalar,psikolojik etkiler,poltergeist olaylar,dalga boylarını görme,delirme noktalarına gelme,korkma,cin vs..) gibi etkilere maruz kalınabilir. Beyin haritasını çıkartma imkanları olmayanlar için ise,ben şu duayı öneriyorum,bu dua kişinin boyutsal düşmanlarına karşı perde görevi görür ve onu baskı altında tutan herşeyden arıtır,neticede Jüpiteryan vibrasyonlar yayacağı için her türlü sıkıntılarınızı da temizler,düşlerinizi gerçekleştirir..dua aşşağıdadır; Kuddusut tahiru min kulle suin : none-sayısız - ya da 900-katları Kuddus:2800 Ben size katılmiyorum...Evet söyledikleriniz de doğruluk payı olan kısımlar var..Tabiki her işin bir yolu yordamı vardır.. Fakat,dua gönül işidir...Sartları,farklı uygulamaları elbette vardır..Ama herseyden önce duanın özü sevgi ve imandır.. Ayrıca ben hiç bir duanın da insanı sıkıp,bunaltıp,delirme noktasına getireceğini de inanmıyorum... Sizin dediğiniz belki havas uygulamarı için gecerlidir..Fakat asla ve asla bir ayet okuyup,yada gönlünden Rabbine el acıp da ettiği dua kimseyi ama kimseyi bunaltmaz ve delirme noktasına getirmez,üstüne basa basa tekrar ediyorum...... |
Dua Ve Beyin Yapısı
Elbette dua gönül ve iman işidir...zaten gönlünde allah sevgisi ve imanı olmayan dua da edemez...cryptomnesianın söylediklerine katılıyorum, gerçekten iyi araştırıp forumda güzel bilgiler veriyor...ancak siz araştırıp hangi dua ve esma size uygun, içinize coşku veriyor ve akıcı okuyabiliyorsanız o size uygundur ve faydasını görebilirsiniz, diğer türlü sadece sevabını alırsınız...benimde araştırmalarım, tecrübelerim ve çevreden duyduklarım bu yöndedir...gezegen etkileri ,saatleri ve taşların etkilerine inanıyorum...paylaşımlarınız için teşekkürler...
|
Dua Ve Beyin Yapısı
asudenaz Nickli Üyeden Alıntı Elbette dua gönül ve iman işidir...zaten gönlünde allah sevgisi ve imanı olmayan dua da edemez...cryptomnesianın söylediklerine katılıyorum, gerçekten iyi araştırıp forumda güzel bilgiler veriyor...ancak siz araştırıp hangi dua ve esma size uygun, içinize coşku veriyor ve akıcı okuyabiliyorsanız o size uygundur ve faydasını görebilirsiniz, diğer türlü sadece sevabını alırsınız...benimde araştırmalarım, tecrübelerim ve çevreden duyduklarım bu yöndedir...gezegen etkileri ,saatleri ve taşların etkilerine inanıyorum...paylaşımlarınız için teşekkürler... Yukarda sizin de belirttiğiniz gibi bu kısmı havas oluyor... Benim demek istediğim şu ki;Hiç bir dua,ayet veya esma kişiyi bunaltmaz ve olumsuz etkilemez..Sanırım yazdığımı tam anlamadınız... Yoksa işin havas kısmında,doğum tarihin ve fıtratına uygun esmayı cekmenin tabi ki olumluluk acısından size faydası vardır... |
Dua Ve Beyin Yapısı
asudenaz Nickli Üyeden Alıntı Elbette dua gönül ve iman işidir...zaten gönlünde allah sevgisi ve imanı olmayan dua da edemez...cryptomnesianın söylediklerine katılıyorum, gerçekten iyi araştırıp forumda güzel bilgiler veriyor...ancak siz araştırıp hangi dua ve esma size uygun, içinize coşku veriyor ve akıcı okuyabiliyorsanız o size uygundur ve faydasını görebilirsiniz, diğer türlü sadece sevabını alırsınız...benimde araştırmalarım, tecrübelerim ve çevreden duyduklarım bu yöndedir...gezegen etkileri ,saatleri ve taşların etkilerine inanıyorum...paylaşımlarınız için teşekkürler... evet,asudenaz söylemek istediğim de buydu,teşekkürler yorumun için. --- Sonraki mesaj --- aytasi Nickli Üyeden Alıntı Güzel bir paylaşım. Bende bunu çok yaşayanlardan biriyim. Bazı duaları okuduğumda uzaklaştırıldığımı ve okumamak için bahaneler bulduğumu bilirim hep. Bir ayet vardı 500 defa okunan ben onu ilk 50 de bıraktım, çatlayacak gibiydim resmen. Ki okuma adabına uyarak okuduğum halde öyle oldum. Bu sayılar nedir anlayamadım? Okuma sayısını daha net yazarsanız iyi olur. İş yorgunluğu galiba kafam durdu bugün. Kuddsusut tahiru min kulle suin,900 ya da 900 ün katlarınca okuyun Kuddus ismini de 2700 defa dan az olmamak kaydı ile okuyun. --- Sonraki mesaj --- nisann Nickli Üyeden Alıntı Yukarda sizin de belirttiğiniz gibi bu kısmı havas oluyor... Benim demek istediğim şu ki;Hiç bir dua,ayet veya esma kişiyi bunaltmaz ve olumsuz etkilemez..Sanırım yazdığımı tam anlamadınız... Yoksa işin havas kısmında,doğum tarihin ve fıtratına uygun esmayı cekmenin tabi ki olumluluk acısından size faydası vardır... Evet bu dualar biraz farklı,basit el duaları ile alakalı değiller,Kişnin beyin yapısı ve boyutsal korunma sağlayıcı zikir,dua diyebiliriz.. |