![]() |
Büyü Yapan Dinden Kesinlikle Çıkar Ve Azabı Korkunç Olur Oku!
Arkadaşlar bahsi geçen havas bir büyü ilmidir. Burdaki herhangi bir büyüyü kötü amellerle veya salih amelde olsa uygulamayın. Unutmayın rabbiniz size her türlü şekilde destek ve yardımcıdır her zaman için. El açıp Allahın hoşuna gidecek işler yaptıktan sonra salih ve kalbi temizce edeceğiniz dua rabbim tarafından geri çekilmez. Kimse sevdiği kişi için bile bir büyü yapmasın..
Rabbim bana yeter.. Arkadaşlar size bir büyü yapılmışsa ve ondan kurtulmak istiyorsanız bunu havas ile değil ev değiştirerek v.b. yöntemlerle kapatın. Çünkü size büyü yapılsa bile Herşeyin takdiri Yüce Allahındır. Kabul ediyorsada vardır bi bildiği. Siz nasıl bir Allaha inanıyorsunuzkı büyülerle mutlu olmaya çalışıyorsunuz. Büyü dediğiniz şey tutsa bile Allahın ilahi adaleti birgün mutlaka size daha kötü şekilde çarpar.. Sadakallahül azim. Şüphesiz Allah bizden daha doğrusunu bilir. |
Büyü Yapan Dinden Kesinlikle Çıkar Ve Azabı Korkunç Olur Oku!
TheShark Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar bahsi geçen havas bir büyü ilmidir. Burdaki herhangi bir büyüyü kötü amellerle veya salih amelde olsa uygulamayın. Unutmayın rabbiniz size her türlü şekilde destek ve yardımcıdır her zaman için. El açıp Allahın hoşuna gidecek işler yaptıktan sonra salih ve kalbi temizce edeceğiniz dua rabbim tarafından geri çekilmez. Kimse sevdiği kişi için bile bir büyü yapmasın.. Rabbim bana yeter.. Arkadaşlar size bir büyü yapılmışsa ve ondan kurtulmak istiyorsanız bunu havas ile değil ev değiştirerek v.b. yöntemlerle kapatın. Çünkü size büyü yapılsa bile Herşeyin takdiri Yüce Allahındır. Kabul ediyorsada vardır bi bildiği. Siz nasıl bir Allaha inanıyorsunuzkı büyülerle mutlu olmaya çalışıyorsunuz. Büyü dediğiniz şey tutsa bile Allahın ilahi adaleti birgün mutlaka size daha kötü şekilde çarpar.. Sadakallahül azim. Şüphesiz Allah bizden daha doğrusunu bilir. THE SARK Sadagallahu-l Aziim Kur'an'dan bir ayet yazıldığında veya okunduktan sonra söylenir. Kendi kelamından veya yorumundan sonra değil. "Anlamı Yüce Allah doğru söyledi" dir. Bu hariç Yukarda yazdıklarına tamamen katılıyorum.Allah Razı olsun. Buna benzer bir uyarı da be yaptım ama yayınlanmadı. İnşaallah büyü yapmaya niyet edenler bu uyarıları dikkate alırlar. |